StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для найуважніших: потрібно знайти змію, заховану серед листя

29 липня 2023, 13:38оновлено 31 липня 2023, 21:28
41111
Помітити змію на зеленому листі – завдання непросте. Впоратися із ним зможуть лише одиниці.
Змея, листья
Потрібно знайти змію серед листя за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, unsplash.com

Щоб впоратися з різними головоломками та оптичними ілюзіями, потрібно мати добре натреновану спостережливість та уважність. Деякі завдання можуть бути настільки складними, що впоратися з ними зможуть лише одиниці. Проте щоденне розгадування таких загадок добре тренує мозок, тому з часом ці завдання здаватимуться вам усе легшими та легшими. Наступна загадка може заплутати будь-кого, адже потрібно буде знайти змію на картинці серед листя.

На завдання дається всього 10 секунд, виконати його за цей короткий проміжок часу зможуть не усі, пише Fresherslive.

Рекомендуємо розв'язати також наступну головоломку: Загадка, від якої очі розбігатимуться: потрібно знайти королеву серед зграї собак

відео дня

Ми бачимо на фотографії багато листя рослини з назвою хоста, яку часто використовують як декоративну у садівництві та ландшафтному дизайні. На перший погляд здається, що крім листя на картинці більше нічого немає. Але це не так – там заховалася змія, яка намагається бути непомітною. Чи вистачить вам уважності та терпіння, щоб знайти її?

Спробуйте зосередитися на виконанні завдання, не відволікатися ні на що інше і швидко розгадати цю загадку. Але якщо вам не вдається зробити це за відведений час – не засмучуйтеся, а просто дайте собі більше часу і продовжуйте пошуки.

Окиньте поглядом спершу всю картинку разом – раптом вам вдасться одразу помітити змію, яка заховалася. Якщо не вдалося, тоді повільно оглядайте кожен закуток малюнка, поки не помітите те, що шукаєте.

Коли впораєтеся із завданням, можете запропонувати його своїм рідним і друзям – можливо вони теж будуть не проти перевірити свою уважність.

Листья, головоломка
Потрібно знайти змію серед листя за 10 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдалося швидко помітити змію, даємо невелику підказку – зверніть увагу на правий край картинки ближче до правого верхнього кута. Нічого дивного там не помічаєте?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Листья, головоломка
Змія заховалася справа/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку "з родзинкою" – лише одиниці помітять помилку на картинці. Самотній мандрівник з двома верблюдами в пустелі на перший погляд не викликає підозр. Але щось у цьому малюнку не так.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію з непомітною розгадкою – треба знайти лисицю на малюнку з водоспадом. На виконання завдання дається всього 17 секунд. Лише одиницям вдасться розгадати загадку так швидко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти