StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оптична ілюзія для тих, хто не боїться труднощів: потрібно знайти орла на картинці

28 липня 2023, 16:44оновлено 29 липня 2023, 22:01
15630
На складному малюнку лише одиниці зможуть всього за 15 секунд помітити орла, який заховався серед інших птахів у небі.
Орел, птицы, оптическая иллюзия
Потрібно знайти орла на картинці за 15 секунд/ Fresherslive, ua.depositphotos.com

Якщо ви хочете перевірити свою уважність та спостережливість, то найкраще у цьому допоможуть саме головоломки та оптичні ілюзії. Але крім того, що вони допоможуть перевірити ваші здібності, вони ще й можуть їх покращити. Для цього буде достатньо приділяти таким завданням хоча б кілька хвилин щодня. Наступну оптичну ілюзію нікому не вдасться розгадати дуже швидко, адже потрібно буде знайти орла серед великої кількості пташок.

На завдання дається всього 15 секунд, пише Fresherslive. Якщо ви готові позмагатися із часом і спробувати вирішити завдання за цей короткий проміжок часу – тоді вперед.

На картинці ми бачимо велику кількість птахів на фоні яскравого червоно-помаранчевого неба. Кількість птахів навіть порахувати практично неможливо, настільки їх багато. Але десь серед них заховався птах, який не мав би бути у цій величезній зграї – орел.

відео дня

Рекомендуємо розв'язати також наступну головоломку: Загадка для найуважніших: потрібно знайти змію, заховану серед листя

На перший погляд помітити орла дуже важко – він добре заховався серед інших птахів у небі. Доведеться докласти неабияких зусиль, щоб він не уникнув вашого гострого погляду.

Спробуйте зосередитися, не відволікатися та оглянути кожен закуток картинки, щоб нічого важливого не втекло від ваших очей. Ми впевнені, що ваші зусилля будуть винагороджені й ви досить скоро знайдете те, що шукаєте.

Коли знайдете орла на картинці, можете запропонувати розгадати цю загадку своїм рідним і друзям – можливо вони також захочуть перевірити свою уважність та спостережливість.

Птицы, оптическая иллюзия
Потрібно знайти орла на картинці за 15 секунд/ Fresherslive

Якщо вам на вдається помітити орла, даємо невелику підказку – цей птах більший за розмірами від усіх інших, яких ми бачимо на картинці.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Птицы, оптическая иллюзия
Орел заховався серед інших птахів/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію з непомітною розгадкою, у якій треба знайти лисицю на малюнку з водоспадом. На виконання завдання дається всього 17 секунд. Лише одиницям вдасться розгадати загадку так швидко.

Також ми розповідали про заплутану загадку для найрозумніших, у якій треба знайти бджолу на таємничому малюнку. Розгадати сюжет картинки буде важко, а ще важче буде помітити всього за 10 секунд, де саме там заховалася бджола.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти