StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка, яка заплутає навіть геніїв: потрібно знайти мураху серед бджіл

6 серпня 2023, 07:05оновлено 9 серпня 2023, 15:58
14348
Мураху потрібно знайти всього за 19 секунд. У вирі комах ваш погляд просто заплутається.
Муравей, головоломка
Потрібно знайти мураху серед бджіл за 19 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, ua.depositphotos.com

Розгадування головоломок та різних загадок "загартовує" мозок і допомагає покращити розумові здібності. Якщо розгадувати такі загадки щодня, то вже дуже скоро ви побачите неймовірний результат. Наступна загадка здатна заплутати кого завгодно, адже потрібно буде знайти мураху серед бджіл.

Вам доведеться позмагатися із часом, адже на виконання завдання дається всього 19 секунд, пише Fresherslive.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для людей з орлиним поглядом: потрібно знайти каблучку для принцеси

відео дня

На картинці ми бачимо велику кількість бджіл. Вони так хаотично літають, що майже неможливо детально розглянути кожну з комашок. Але десь серед них заховалася мураха. Бджілки не помічають у своїй компанії непрохану гостю. А чи зможете помітити ви?

Спробуйте відкласти у сторону все, що вас відволікає, і зосередитися на виконанні завдання. Так вам вдасться впоратися із ним набагато швидше.

Також не забувайте стежити за часом – не бійтеся кинути собі виклик і спробувати розгадати загадку, вклавшись у запропонований відрізок часу.

Проте якщо вам не вдається вирішити завдання за 19 секунд, не варто засмучуватися, адже завдання непросте. Просто продовжуйте пошуки, незважаючи на час.

Головоломка
Потрібно знайти мураху серед бджіл за 19 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається швидко знайти мураху серед бджіл, даємо невелику підказку – зверніть увагу на верхній край малюнка ближче до центру.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Мураха заховалася зверху картинки/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про складну загадка для найвитриваліших, у якій треба знайти 10 відмінностей між картинками. Загадка з котиками може збити з пантелику кого завгодно. При цьому завдання потрібно виконати ще й дуже швидко – за 20 секунд.

Також раніше ми розповідали про складне завдання, у якому потрібно знайти заховане тигреня в зоопарку. Серед великої кількості тварин помітити тигреня буде непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти