StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для найуважніших: потрібно знайти кролика на загадковій картинці

2 серпня 2023, 07:05оновлено 6 серпня 2023, 01:33
36617
Розшукати кролика на картинці з горами і будинком буде складно, адже не все так очевидно, як може здаватися.
Кролик, дом
Треба знайти кролика на загадковій картинці за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: Unsplash, Fresherslive

Якщо ви шукаєте спосіб, як провести свій вільний час весело і з користю, то головоломки та оптичні ілюзії – це ідеальний варіант. Вони допоможуть не лише розважитися, а й потренувати свої розумові здібності. Наступна загадка змусить вас добре замислитися та підключити всю свою уважність, адже потрібно буде знайти кролика на малюнку.

На виконання завдання дається обмежена кількість часу – всього 15 секунд, пише Fresherslive. Впоратися за цей час зможуть лише найкмітливіші, адже завдання точно не з легких.

На картинці ми бачимо будинок біля озера, а трохи далі за будинком – гори. Також ми бачимо небо і хмари, невелику кількість дерев і траву. Але десь серед цієї природи є прихована тварина – кролик, помітити якого буде дуже нелегко.

відео дня

Рекомендуємо розв'язати також наступну головоломку: Загадка, яка заплутає навіть геніїв: потрібно знайти мураху серед бджіл

Візьміть собі на допомогу таймер або секундомір, щоб не довелося стежити за часом "в ручному режимі" – і вперед. Також можете попросити у когось з рідних чи друзів, щоб вони стежили за використаним часом, поки ви будете цю загадку.

Огляньте по черзі кожну частинку картинки, щоб визначити, де міг заховатися кролик.

Якщо ви не вкладаєтеся у зазначений вище час, не варто засмучуватися – просто продовжуйте пошуки, не сковуючи себе "ланцюгами часу". Будьте наполегливими, і успіх вам обов’язково всміхнеться.

Коли закінчите виконувати завдання, можете запропонувати його рідним і друзям, якщо вони теж люблять шукати розгадки до різноманітних таємничих загадок.

Головоломка
Треба знайти кролика на загадковій картинці за 15 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти кролика на малюнку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на хмаринки, особливо на ту, яка одразу під сонцем. Точно не помічаєте там нічого дивного?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Кролик заховався на хмаринці/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, від якої очі розбігатимуться – потрібно знайти королеву серед зграї собак. Через велику кількість деталей виконати завдання буде непросто, тому лише одиниці зможуть впоратися із загадкою всього за 20 секунд.

Також раніше ми розповідали про загадку для найуважніших, у якій потрібно знайти змію, заховану серед листя. Помітити змію на зеленому листі – завдання непросте. Впоратися із ним зможуть лише одиниці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти