StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Завдання для геніїв: потрібно знайти заховане тигреня в зоопарку

3 серпня 2023, 07:03оновлено 6 серпня 2023, 01:33
23123
Серед великої кількості тварин помітити тигреня буде непросто. А ви готові кинути собі виклик?
Тигренок, головоломка
Потрібно знайти заховане тигреня в зоопарку за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: Unsplash, Fresherslive

Головоломки та оптичні ілюзії – це не просто хороша розвага, а й дуже ефективне тренування для мозку. Якщо розгадувати такі загадки щодня, досить скоро ви помітите, наскільки сильно покращаться ваші розумові здібності та загостриться уважність. Наступна загадка буде під силу не усім – доведеться докласти максимум зусиль, щоб знайти тигреня на картинці.

Завдання потрібно буде виконати всього за 12 секунд, що робить його ще складнішим пише Fresherslive.

На картинці ми бачимо багато тварин – від великих слонів і левів до білочок, мишок і метеликів. Тварини у цьому "зоопарку" розташовані у хаотичному порядку, тому помітити серед них тигреня буде непросто.

відео дня

Рекомендуємо розв'язати також наступну головоломку: Загадка, яка заплутає навіть геніїв: потрібно знайти мураху серед бджіл

"Збиває" гостроту погляду ще й те, що на картинці присутні багато різних кольорів, і серед такого різнобарв’я помітити щось вкрай непросто.

Спробуйте оглянути картинку спершу загалом, а потім – проглядаючи кожну частинку малюнка окремо. Успіх усміхнеться лише наполегливим, тому не варто опускати руки і здаватися.

Щоб стежити за часом, використайте таймер або секундомір. Щоб взагалі не відволікатися навіть на секундомір, можете попросити когось із рідних або друзів контролювати час.

Головоломка
Потрібно знайти заховане тигреня в зоопарку за 12 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти тигреня на малюнку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на праву частину малюнка ближче до самого верху.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Тигреня заховалося у верхній частині малюнка/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку для тих, хто любить котів – потрібно знайти хвостатого улюбленця в кімнаті. Коти вміють дуже добре ховатися, тому не варто розраховувати, що це завдання буде легким.

Також раніше ми розповідали про загадку, від якої очі розбігатимуться – потрібно знайти королеву серед зграї собак. Через велику кількість деталей виконати завдання буде непросто, тому лише одиниці зможуть впоратися із загадкою всього за 20 секунд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти