StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лікар назвала ефективний метод, як швидко заснути: такий спосіб здивує

10 квітня 2024, 12:22оновлено 12 квітня, 15:01
Що робити, коли хочеш спати, але не можеш заснути? Лікарка показала простий спосіб, як швидко заснути.
Сон, девушка, врач
Лікар назвала ефективний метод, як швидко заснути/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, скрін

Проблеми з тим, як заснути, коли не спиться, хоча б раз переслідували кожного з нас. Якщо така проблема систематична, то обов’язково варто звернутися до лікаря, але якщо вона виникає рідко, то можна спробувати різні методи, які допоможуть швидше заснути.

Радимо також прочитати матеріал: Лише люди з високим IQ побачать літеру на малюнку за 8 секунд: складна загадка

Лікарка з акупунктури і китайський травник доктор Ейлін Лі стверджує, що одна з тенденцій TikTok може стати у нагоді, якщо ви шукаєте відповідь на питання, що допомагає швидко заснути, пише The Mirror.

відео дня

За словами Ейлін Лі, така практика забере у вас всього кілька хвилин, але ефект не змусить себе чекати. Йдеться про масаж ніг, який можна зробити собі самостійно.

"Масаж ніг є формою релаксації та зняття стресу. Це може допомогти зняти напругу, покращити кровообіг і забезпечити відчуття комфорту та благополуччя", – зазначила вона.

За її словами, потрібно масажувати дві ключові точки. Перша розташована по лінії вниз від ділянки між першим і другим пальцями на нозі у верхній частині стопи, а друга – між другим і третім пальцями, але вже на підошві у нижній частині стопи.

Ці точки відомі як "акупунктурні", і вважається, що при їхній стимуляції наш мозок отримуватиме сигнали, які будуть заспокоювати будь-який біль.

Доктор Лі також рекомендує масажувати ці зони кінчиками пальців для кращого нічного відпочинку.

Дивіться відео, що зробити, щоб швидше заснути:

@anew.acu Here’s a fun sleep hack with your feet! ? ?? Kidney 1 (KD1) and Liver 3 (LV3) are two amazing point combinations commonly used in acupuncture treatments, but you can have it right here at home with acupressure and experience the effectiveness of Chinese medicine. THE DATING PROFILES: ? Kidney 1 (aka "Yongquan" or Gushing Spring) is a great foot point for someone who’s "in their thoughts"; it can also treat night sweats, heart palpitations (racing sensation), and hot flashes (for those in menopause). ? Liver 3 (aka "Tai Chong" or Great Rushing) is a cooling foot point for the stressed out ones, but more importantly, it’s also great at relieving menstrual cramps and suppressed anger. It can even help with dizziness in some cases. You can do this daily right before bedtime ? Do a few rounds or just one. Treat yourself well ? No medical advice, just health tips ♥️ Safe for little ones?? Avoid LV3 while expecting, but safe to do KD1?? #insomnia#sleeptip#sleephygiene#stressrelief#painrelief#acupressure#chinesemedicine#depression#anxiety#healthtips#lifehack♬ Bounce - Otile Brown x Lexsil

За словами доктора Лі, краще провести такий масаж за 30 хвилин до сну. Коли ви по черзі відшукаєте потрібні точки, треба буде на кожній з них спершу натиснути і потримати 30 секунд, а потім масажувати колами за або проти годинникової стрілки. Потім можна промасажувати обидві точки одразу.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти