StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лише люди з високим IQ побачать літеру на малюнку за 8 секунд: складна загадка

12 квітня 2024, 14:30оновлено 16 квітня, 08:40
Літера захована серед синіх крапок, і помітити її буде дуже непросто.
Загадка, девушка
Треба знайти літеру на малюнку за 8 секунд/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, depositphotos.com/ua

Складні оптичні ілюзії дуже часто піддаються не усім. Щоб розгадати таку загадку, і ще й зробити це швидко, потрібні неабиякі вміння та дуже загострена уважність.

Радимо також прочитати матеріал: Знайти помилки на картинці за 12 секунд зможуть лише люди з високим IQ: складна загадка

Але якщо дуже часто розгадувати такі загадки, то з кожним разом це буде вдаватися усе швидше і швидше.

відео дня

Оптичні ілюзії стануть чудовим доповненням до проведення вільного часу після важкого робочого дня, а також вони будуть допомагати тренувати мозок виконувати логічні завдання різноманітної складності та застосовувати неординарне мислення.

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати літеру на малюнку з кругами, пише jagranjosh.

На картинці ми бачимо багато кругів блакитного кольору. На перший погляд здається, що усі круги мають однакові відтінки блакитного кольору, але насправді це не так. Певна частина кругів має трішки відмінний від інших відтінок, і саме завдяки цьому утворюється захована літера.

Не кожен зможе побачити, яка саме літера захована на картинці. Потрібна неабияка уважність, щоб докопатися до істини. Літера дуже добре замаскована.

Але завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати всього за 8 секунд. Мало кому це буде під силу.

Загадка
Треба знайти літеру на малюнку за 8 секунд/ jagranjosh

Потрібно максимально зосередитися на завданні, не відволікатися ні на що інше й розгадати загадку настільки швидко, як тільки вам вдасться.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити літеру/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій непросто буде знайти обличчя художника на картині за 8 секунд. Потрібно відшукати, де саме заховане обличчя художника. Доведеться набратися терпіння, щоб знайти правильну відповідь.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно помітити кота за 7 секунд. Непросто буде зрозуміти, де саме заховався хитрий котик. Але якщо докласти зусиль і проявити трішки терпіння, то можна вийти переможцем з цієї гри.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти