StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Українка вкрала 20 троянд з могили військовослужбовця і подарувала їх невістці

5 вересня 2023, 12:54оновлено 5 вересня 2023, 15:53
1918
Жінку знайшли. Вона повністю визнала провину і розкаялася у злочині.
Українка вкрала 20 троянд з могили військовослужбовця
Українка вкрала 20 троянд з могили військовослужбовця / Фото: pixabay.com

У Рівненській області судили жінку, яка вкрала троянди з могили військовослужбовця. Інцидент стався ще 10 квітня на кладовищі в селі Козин Дубенського району.

У вироці Радивилівського райсуду сказано, що жінка "підійшла до могили і руками дістала квіти троянди в кількості 20 штук, з якими покинула місце скоєння кримінального злочину".

Жінку знайшли. Вона повністю визнала провину і розкаялася. Вона розповіла, що в той день йшла на могилу до свого свекра, "побачила красиві троянди і вирішила подарувати їх невістці на день народження".

відео дня

Про обвинувачену відомо, що вона перебуває на обліку у лікаря-психіатра з 1998 року, проте згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, станом на момент скоєння злочину вона не страждала від будь-яких психічних розладів і могла усвідомлювати наслідки своїх дій.

Суддя визнала жінку винною і призначила їй рік випробувального терміну. Троянди постановили віддати власникам.

Раніше ми розповідали, що жінка хоче назвати свою дитину на честь тварини, але люди назвали це ім'я "жахливим". Вона захотіла дати малюкові ім'я Фокс. Десятки людей відреагували на публікацію, деякі сказали, що знають дітей на ім'я Фокс, але інші різко критикували це ім'я.

Нещодавно чоловік повідав чарівну історію, пов'язану з ім'ям пса. Оскільки пса породи "Золотистий ретривер" звуть Борис - як колишнього прем'єра Британії - то відвідувачі пабу від такого зазвичай гомерично регочуть.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти