StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тільки найкмітливіший здогадається, де захована пилка: загадка на 12 секунд

2 квітня 2024, 23:51оновлено 3 квітня, 11:17
Непросто буде помітити, де саме захована розгадка у такій складній загадці.
Загадка
Треба знайти пилку на картинці за 12 секунд/ jagranjosh

Часто в оптичних ілюзіях потрібно відшукати щось заховане – об’єкт, тварину або людину. І саме такі оптичні ілюзії є одними із найскладніших, адже вони побудовані таким чином, щоб розгадку знайти було якомога складніше.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Знайти помилку на зображенні за 5 секунд зможе лише геній: надзвичайна оптична ілюзія

Проте якщо часто виконувати такі логічні завдання, то вже дуже скоро можна помітити, що з кожним разом це стає робити все легше і легше.

відео дня

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати ручну пилку на картинці, пише jagranjosh. Тільки найуважнішим вдасться помітити, де саме захована розгадка.

При цьому правильну відповідь потрібно відшукати всього за 12 секунд, що ще більше ускладнює завдання. Але якщо проявити терпеливість та наполегливість, то можна дуже легко вийти переможцем у цій грі.

На картинці ми бачимо сім’ю, яка влаштувала пікнік під зоряним небом. Разом з сім’єю приємними посиденьками насолоджується і котик. Діти і дорослі із зацікавленістю розглядають зірки на небі, їдять бутерброди і спілкуються.

Загадка
Треба знайти пилку на картинці за 12 секунд/ jagranjosh

Спробуйте уважно роздивитися кожен закуток і не пропускати окремих деталей, адже навіть дрібні деталі можуть вказати на правильну відповідь.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити, де саме захована відгадка/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти ведмедя в лісі за 5 секунд. Ведмідь насправді ховається на виду, але помітити його буде непросто, адже він дуже добре заховався.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти нуль серед літер О. За допомогою такої оптичної ілюзії можна перевірити свою уважність та швидкість свого мислення, адже загадку потрібно виконати всього за 6 секунд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти