"Дивного" динозавра за 5 секунд знайде лише гостроокий геній: загадка на уважність

16 жовтня 2024, 07:05
390
Непросто буде відшукати динозавра, який відрізняється від усіх інших за однією ознакою.
Загадка
Треба знайти "дивного" динозавра за 5 секунд/ jagranjosh

Щоб перевірити свою кмітливість та уважність, можна спробувати розгадати кілька різних головоломок. Таким чином можна зрозуміти, наскільки натреновані ваші вміння вирішувати завдання різного рівня складності й чи вмієте ви креативно і нестандартно підходити до вирішення таких завдань.

У наступній загадці потрібно відшукати "дивного" динозавра на картинці, пише jagranjosh.

На перший погляд усі динозаври на картинці однакові, але не варто вірити цьому першому враженню. Насправді один із них відрізняється від усіх інших за однією ознакою. Саме цю тварину вам і потрібно відшукати.

відео дня

Але доведеться поспішати під час розгадування загадки, адже на неї дається всього 6 секунд. Не усім вдасться виконати завдання настільки швидко.

Тільки люди з найгострішим зором зможуть дуже швидко відшукати динозавра, який відрізняється від усіх інших за однією ознакою.

Загадка
Потрібно знайти "дивного" динозавра за 5 секунд/ jagranjosh

Регулярне виконання таких завдань допомагає покращити навички вирішення проблем і забезпечує здорове тренування для мозку.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити динозавра, який відрізняється від усіх інших/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба за 5 секунд відшукати, де помилка на картинці. Непросто буде зрозуміти, що саме на картинці не так. Доведеться сильно постаратися, щоб відшукати помилку.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно відгадати, що не так у парку, всього за 8 секунд. Непросто буде помітити, де саме на картинці заховалася помилка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти