StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Секрет у правій долоні: як по лініях на руці визначити кількість шлюбів

6 квітня 2024, 03:34оновлено 7 квітня, 09:01
230
Деякі люди вірять в те, що вони одружуються один раз і на все життя, однак, це не завжди так. Главред з'ясував, як по лініях на руці визначити кількість шлюбів.
Секрет у правій долоні: як по лініях на руці визначити кількість шлюбів
Як по лініях на руці визначити кількість шлюбів - що означає "лінія серця" / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Коли справа доходить до шлюбу, багато людей сподіваються прожити разом усе життя, але дуже небагато можуть прожити мирно десятки років, а деякі можуть навіть розлучитися. Всесвітньо відома викладачка Таро та хіромантії Еллен Голдберг у своєму відео в YouTube зазначила, що лінії на руці можуть розповісти про силу кохання та навіть про кількість шлюбів.

Як визначити кількість шлюбів за лініями на руці

Зазначається, що кількість шлюбів можна визначити за лінією сердця на долоні. Зазвичай, кожна коротка горизонтальна лінія, яка перетинає лінію сердця, вказує на можливий шлюб або серйозні стосунки.

За її словами, кожна лінія на руці - це те, що запам'ятовується розумом, і тому події із життя людини відбиваються на лініях на руці.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про значення ліній на руці та, як вирахувати по ним тривалість життя, рекомендуємо наш матеріал: Подивіться на ліву долоню: простий спосіб дізнатись тривалість життя по руці.

"Є два місця, де ми бачимо речі, пов'язані з любов'ю та шлюбом, і одне з них - на горі Венери, яка, як ми знаємо, дуже переймається любов'ю. Іноді ви бачите лише одну дуже довгу лінію, і це було б великою удачею. Це означало б, що в житті є одне глибоке, справжнє кохання", - зазначає вона.

Крім того, вона наголосила на тому, що потрібно звертати увагу на те, де ці лінії починаються.

Секрет у правій долоні: як по лініях на руці визначити кількість шлюбів
Фото: ТСН.ua

"Щоб визначили час (вік в якому людина закохалась - ред.) на цих лініях, ми подумки проводимо невидиму лінію до лінії життя і відзначаємо вік, в якому вона починається та закінчується. Тоді ви знаєте, в якому віці ця лінія або вплив людини закінчується.", - додає Еллен Голдберг.

Лінія шлюбу ближче до здоров'я вказує на ранній шлюб. Якщо вона проходить посередині, то шлюбний вік буде приблизно 25-30 років. Лінія шлюбу біля мізинця вказує на шлюбний вік після 35 років.

Дивіться відео про те, як по лініях на руках визначити кількість шлюбів:

Хто така Еллен Голдберг

Еллен Голдберг - всесвітньо відома викладачка Таро та пальмістики. Вона є засновницею і директором Школи Оракулів і викладає у Відкритому Центрі Нью-Йорка з 1986 року. Вона також є психотерапевтом і має приватну терапевтичну практику в Нью-Йорку вже більше 30 років.

Якщо є дві однакові довгі лінії, то це свідчить про два шлюби, якщо є дві однакові лінії з перерваною першою лінією, то це свідчить про другий шлюб після смерті першого. Якщо дві лінії з'єднані разом, то це означає, що людина буде мати стосунки з двома людьми одночасно.

Людина з тонкою лінією шлюбу може призвести до розлучення. Якщо лінія крайня і товста від середини, це показує можливість розлучення. Якщо лінія шлюбу скута ланцюгом, то це показує смерть одного з партнерів по життю. Лінія під мізинцем показує невдалий шлюб

Також, ці лінії можна знайти на обох руках.

"Лінії на рецесивній руці покажуть, хто вражає ваше серце, а лінії на домінантній руці покажуть, на чиє серце ви будете мати вплив. Найбільше задоволення - знайти лінії однакової сили на обох руках одночасно, тому що це показує, що вплив йде туди і назад в рівній мірі. Але часто буває так, що хтось любить більше, а хтось менше, і ви зможете побачити це по руці", - робить висновок експерт із хіромантії.

Вона акцентує на тому, що якщо "лінії любові" починаються на початку життя, біля великого пальця, і там, де починається лінія життя, це означає, що ця ділянка - ранній період життя.

"Отже, на цих лініях можуть бути друзі і, безумовно, сім'я. Зверніть увагу, що можна мати більше однієї лінії. Чим ближче лінія до лінії життя, тим інтимніші стосунки. Чим стосунки між протилежними статями дружніші", - резюмує Еллен Голдберг.

Дивіться відео про те, що означають лінії на руках:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти