StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ребус для тих, у кого блискучий зір: треба за 13 секунд знайти дорогу каблучку

27 травня 2024, 05:30
15298
Спробуйте розгадати кумедну і дуже хитру головоломку - на фермі, де кролики їдять моркву, загубилася каблучка з діамантом, яку треба знайти.
Загадка
Знайдіть каблучку з діамантом за 13 секунд / The Sun

Коли потрібно урізноманітнити дозвілля або переключити увагу, можна пробувати розгадувати головоломки. Цікаві оптичні ілюзії допоможуть весело провести час у колі сім'ї або друзів. Цього разу нам треба знайти каблучку з діамантом на фермі з кроликами.

Головоломка від The Sun не найпростіша. Щоб її розгадати, потрібно мати дуже хороший зір і кмітливість. Спробуй ще вгадай, де тут загублена дорога каблучка.

На картинці - ферма, де безліч морквин. Кролики їдять бігають і їдять морквину. Десь серед них загубилася каблучка з білим діамантом. Його нам і належить знайти.

відео дня

Дається лише 13 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете каблучку / The Sun

Не вдалося знайти каблучку? Ловіть підказку: подивіться на центр картинки, де сидить чорний кролик. Потім трохи правіше. Каблучка на одній із морквин. Правильна відповідь обведена в червоне кружечко.

Разгадка
Якщо вдалося знайти загублену каблучку, у вас дуже хороший зір / The Sun

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба помітити парасольку серед страусів за 11 секунд. Страусів багато, а парасолька десь поруч з одним із них.

Також можна спробувати свої сили в розгадці загадки для найуважніших. На картинці, де безліч цифр 55, потрібно знайти число 56. Таблиця складена так, щоб вас заплутати, тому правильну відповідь знайти непросто.

А ще в нас є головоломка, де треба знайти цифру 257 за 10 секунд. Оптична ілюзія схожа на інші. Якщо зможете розгадати попередні, з цією вже буде легше.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти