StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Прихована кнопка": жінка показала нову функцію ящика у пральній машині

20 лютого 2024, 17:59оновлено 23 лютого, 10:22
Жінка виявила цікаву функцію ящика пральної машини - дізнайтесь у матеріалі.
'Прихована кнопка': жінка показала нову функцію ящика у пральній машині
Для чого у пральній машині ящик / колаж: Главред, фото: unsplash.com, скріншот: Facebook

Важливо не забувати чистити вашу пральну машину від бруду, адже через забруднення прилад може відставати у виконанні завдань, а одяг матиме неприємний запах.

Радимо ознайомитись із матеріалом: Чи можна прати взуття в пральній машині: майстер із ремонту техніки дав відповідь. Дізнайтесь дієві поради.

Вологе середовище всередині машинки може швидко стати розсадником цвілі, якщо не дбати про життєво важливі завдання, такі як протирання внутрішнього ущільнення та чищення шухляди, ви незабаром почнете про це шкодувати, передає Mirror.

відео дня

Очищення ящика вашої пральної машини може бути неприємним, оскільки важко залізти в усі закутки та щілини, але одна жінка знайшла маловідомий трюк, який значно полегшує роботу. Мало хто знає, що можна вийняти шухляду, щоб її можна було мити окремо.

Вона дізналася про це лише тоді, коли помітила, що на ньому є кнопка, яку можна натиснути, щоб його можна було зняти. Помітивши, що відділення виглядає досить брудним, жінка взялася очистити його за допомогою простої, але ефективної комбінації теплої миючої води, зубної щітки та ганчірки.

Багато людей були вражені маловідомим лайфхаком. Вони також не мали жодного уявлення, що шухляду можна вийняти та почистити окремо таким чином.

Щоб витягти ящик варто натиснути на середину шухляди, саме там, де наливається пом’якшувач тканини та обережно потягнути.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти