StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чи можна прати взуття в пральній машині: майстер із ремонту техніки дав відповідь

19 лютого 2024, 16:55
Главред розповість, як правильно прати взуття, щоб воно не було пошкоджене.
Чи можна прати взуття в пральній машині
Чи можна прати взуття в пральній машині / колаж: Главред, фото: скріншот

Відмивати взуття - не найпростіший процес і часто хочеться просто відправити його в пральну машину, проте мало хто знає, чи можна робити це. Ми розповімо, чи можна прати взуття в пральній машині насправді.

Чому не можна прати взуття в пральній машині

Майстер з ремонту пральних машин розповів, що взуття з грубою підошвою необхідно прати тільки вручну за допомогою губки і мийного засобу. Також не можна відправляти в пральну машину взуття зі шкіри, на підборах і з дрібними прикрасами. Шкіряне взуття втратить свій зовнішній вигляд, а решта зіпсує техніку.

Також взуття з неміцного матеріалу може бути пошкоджено занадто жорстким пранням у машині та агресивними мийними засобами. Однак деяке все ж можна випрати, враховуючи певні правила.

відео дня

Як прати тканинне взуття в пральній машині

У пральній машині зрідка можна випрати тканинні кросівки з м'якою підошвою. Робити це найкраще в спеціальному мішку і на особливому режимі. Сучасна техніка часом має навіть спеціальний режим для прання взуття, а в тому випадку, якщо його немає - необхідно вибрати делікатне прання і слабкий віджим.

Дивіться відео про те, чи можна прати взуття в пральній машині:

@m.i.s.t.e.r.m.a.s.t.e.r Чи можна прати взуття в пральній машинці???? Моя рекомендація не в жодному разі не періть взуття в машинці - це швидкий знос підшипників у самій машинці #стираємобувьвмашинке#ремонтстиральныхмашинбишкек#ремонтстиралкибишкек♬ оригінальний звук - Ремонт пральних машин Бішкек

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти