StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Папуга допоміг розкрити вбивство 10-річної давності: злочинців засудили до довічного

25 березня 2023, 19:25
В результаті злочинцеві самому довелося зізнатися в страшному вбивстві.
Папуга допоміг розкрити вбивство 10-річної давності
Папуга допоміг розкрити вбивство 10-річної давності / indiatoday.in

Чоловік, який вбив жінку майже десять років тому, був засуджений до довічного ув'язнення після того, як спливли нові докази від папуги.

Нілам Шарма, дружина журналіста та редактора Віджая Шарми, була знайдена мертвою у своєму будинку 20 лютого 2014 року. Як виявилося, її вбивцею був племінник Ашу, пише IndiaToday.

Папуга вигукнув ім'я племінника Шарми і викликав підозру. Після цього Ашу зізнався у вбивстві Нілам і розповів, що в жорстокому вбивстві йому допомагав друг. У підсумку вони були засуджені до довічного ув'язнення.

відео дня

"Мої батьки хотіли, щоб Ашу повісили, і вся сім'я подала б петицію до Верховного Суду, щоб його покарали", - зізналася дочка вбитої жінки.

Раніше ми розповідали, що чоловік, який, як вважалося, був кремований майже десять років тому, був знайдений живим і здоровим.

Чжо Канлуо втік з будинку престарілих у 2014 році, а родичі та жителі села помилково ідентифікували його за тілом, знайденим на узбіччі дороги

Також повідомлялося, що американка Ребекка Кілберн з Мічигану зіткнулася з серйозною проблемою - вона не може знайти Взуття для свого 14-річного сина. Пару кросівок їй доводиться шукати по всьому світу, оскільки довжина ступні у дитини цілих 23 розміру за стандартами США (ступня 38-40 см).

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти