StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому ні в якому разі не можна фотографувати сплячу людину: приголомшливі забобони

30 вересня 2023, 16:04
897
До нашого часу збереглося багато забобонів та пересторог, які пов'язані зі сном. Одна з них – це те, що сплячих людей не можна фотографувати.
дитина, фотографія
Чому не можна фотографувати сплячих? / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Сон – це невід'ємна складова життя кожної людини, а тому наші предки з давніх давен відносилися до цього стану з особливою настороженістю. Для багатьох людей сон був віконцем до іншого світу, де можна поспілкуватися із богами та духами предків. До нашого часу збереглося багато забобонів та пересторог, які пов'язані зі сном. Одна з них – це те, що сплячих людей не можна фотографувати. Читайте далі в нашому матеріалі, чому цього ні в якому разі не можна робити.

Чому не можна фотографувати сплячих?

Згідно з народними віруваннями, сплячу людину не можна фотографувати, оскільки під час сну вона дуже вразлива до впливу темних сил. Вважається, що фотографування сплячих порушує захист, стирає межі між світом сну і реальним світом, і, таким чином, відкриває доступ злим силам до енергетики людини. Водночас відкриті очі захищають від демонів та інших негативних впливів.

Окрім того, вважається, що під час фотозйомки можна налякати ангела-охоронця сплячої людини, і він покине її назавжди. Ба більше, якщо фото сплячої людини потрапить до рук недоброзичливців, то вони можуть своїми заздрощами та злими намірами зіпсувати щастя людини.

відео дня

Чому не можна фотографувати сплячих дітей?

Цілком зрозуміло, що найвразливішою категорією людей є маленькі діти, тому їх не можна фотографувати та показувати потім ці фото усім колегам, друзям та знайомим. Вважається, що такими діями батьки можуть зіпсувати долю немовляти. Окрім того, дитина може злякатися раптового спалаху, що може негативно вплинути на неї. Тому важливо фотографувати діток лише з розплющеними оченятами, аби не накликати біду.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти