StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому не можна викидати скло: наслідки, про які ви не замислювалися

24 серпня 2023, 19:34
4526
Главред розповість, як утилізувати скло в домашніх умовах, щоб не нашкодити навколишньому середовищу.
Чому не можна викидати скло
Чому не можна викидати скло / колаж: Главред, фото: скріншот

Предмети зі скла, особливо розбиті - не можна просто вивантажувати в сміттєвий бак. Ми розповімо, як утилізувати скло в домашніх умовах, щоб не принести нікому шкоди.

Чому не можна викидати скло

Існує дві причини, за якими неправильна утилізація скла призводить до згубних наслідків. Перша - переробка. Бите скло під час утилізації зі сміттям перетворюється в склобій і змішується з відходами, через що заважає процесу переробки, а іноді і зовсім робить її неможливою, так як відокремити бите скло від сміття досить важко.

Друга причина полягає в тому, що бите скло в сміттєвих баках стає справжньою проблемою для тварин, які часто шукають там собі їжу. Бите скло ранить котів і собак і призводить до сумних наслідків. Відповідаючи на питання про те, чи можна викидати скло - можна. Однак для того, щоб уникнути цих наслідків, необхідно знати, як правильно його утилізувати.

відео дня

Як правильно викидати розбите скло - два способи

Як правило, в містах є спеціальні точки, де приймають на переробку пластик і скло. У тому випадку, якщо ви знайшли таку точку, скляну тару попередньо необхідно добре вимити і просушити.

Однак якщо такої точки в вашому місті немає, ви можете подбати про тварин і просто так не викидати розбиті скляні предмети. Найкраще обернути осколки в папір, після чого обмотати скотчем і тканиною, а потім ще раз скотчем. Також після цього згорток необхідно помістити в пакет і загорнути його.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти