StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що швидко допомагає від мішків під очима: прості способи виглядати свіжо

23 серпня 2023, 16:27оновлено 23 серпня 2023, 17:20
Главред розповість, як не допустити появи мішків під очима і завжди виглядати добре.
Що швидко допомагає від мішків під очима
Що швидко допомагає від мішків під очима / колаж: Главред, фото: pexels

Мішки під очима - явище, яке багатьом заважає вранці, а також забирає у зовнішнього вигляду ефект свіжої і відпочившої після сну людини. Ми розповімо, як позбавити від мішків під очима в домашніх умовах.

Чому з'являються мішки під очима

Для того, щоб зрозуміти, як не допустити появи мішків під очима, необхідно знати, що стає причиною їх виникнення. Якщо говорити про мішки під очима, які наздоганяють своєю появою незалежно від віку, то це той випадок, коли організм затримав воду. Однак також мішки під очима можуть утворюватися, як вікові зміни - втрата еластичності тонкої і ніжної шкіри нижньої повіки.

Що швидко допомагає від мішків під очима

Для того, щоб не допустити появи мішків під очима, слід запам'ятати кілька порад. Особливо слід уникати вживання тютюну і алкоголю, проте ще більш важливе - не вживати занадто солону і жирну їжу. Якщо набряки особливо переслідують вас на ранок - намагайтеся не вживати перед сном солону їжу, каву і чай, все це затримує в організмі воду і може стати причиною набряклості і мішків під очима на ранок.

відео дня

Якщо вже так сталося, що мішки під очима є, спробуйте скористатися наступним порядком дій: вмийтеся прохолодною водою, накладіть на очі холодні компреси ненадовго, після чого зробіть масаж обличчя і охолодіть шкіру навколо очей роликом.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти