StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти бика на картинці за 15 секунд: загадка для найуважніших

8 жовтня 2023, 06:55оновлено 11 жовтня 2023, 00:07
14302
Не кожному вдасться розгадати цю загадку, ще й за такий короткий проміжок часу.
Бык, головоломка
Потрібно знайти бика на картинці за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, fresherslive

Головоломки та оптичні ілюзії допомагають нам тримати в тонусі мозок і тренувати свою кмітливість і спостережливість. Якщо виділяти на такі загадки хоча б невелику кількість часу кожного дня, то вже скоро можна помітити, наскільки сильно загостриться ваша уважність. Наступна загадка підкориться не кожному, адже потрібно буде знайти бика на казковій картинці з птахами.

На виконання завдання дається всього 15 секунд, що робить його ще складнішим, пише Fresherslive. Якщо ви готові кинути собі виклик і позмагатися із часом, тоді вперед.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба знайти сплячого кота серед каміння за 10 секунд: загадка, яку розв’яжуть одиниці

відео дня

На картинці ми бачимо загадковий казковий сюжет – птахи летять над полями, частина яких покрита квітами. Де-не-де ми бачимо хати серед полів. У такому вигадливому сюжеті досить важко буде знайти бика, який дуже добре захований серед інших елементів малюнка.

Спробуйте окинути оком картинку й оцінити, де могла би бути прихована тварина. Якщо не вдається помітити бика неозброєним оком, тоді запасіться терпінням і спробуйте оглянути кожен закуток картинки.

Для контролю за витраченим часом можна скористатися таймером або секундоміром.

Коли виконаєте задання, можете запропонувати його своїм рідним і друзям – раптом вони також захочуть перевірити свою уважність і спостережливість. А потім ви можете звірити час, який кожен з вас витратить на виконання завдання, і визначити переможця, який витратить на загадку найменше часу.

Головоломка
Потрібно знайти бика на картинці за 15 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти бика на малюнку, даємо підказку – зверніть увагу на будинок з правого краю картинки. Нічого дивного там не помічаєте?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Бик захований біля будинку/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти кота на картинці за 16 секунд. Така загадка здатна заплутати кого завгодно. Якщо вам вдасться швидко знайти тварину, ви потрапите у вузьке коло найкмітливіших людей.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 6 прихованих слів на малюнку за 12 секунд. Не кожен зможе впоратися з цим завданням, тим більше за такий короткий проміжок часу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти