StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише одиниці знайдуть цифру 5 серед 3 за 10 секунд: надзвичайна загадка для найуважніших

7 жовтня 2023, 06:55оновлено 7 жовтня 2023, 16:18
76398
Якщо ви впевнені, що можете кинути собі виклик і позмагатися з часом, розгадуючи загадки на швидкість, тоді готуйтеся до складнощів.
Девушка, головоломка
Потрібно знайти цифру 5 серед 3 за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, fresherslive

Головоломки та оптичні ілюзії допомагають тренувати мозок так само, як спорт тренує тіло. Тому корисно розгадувати подібні загадки щодня – достатньо буде витрачати на це хоча б невеличку кількість часу. Наступна загадка може заплутати навіть найуважніших людей – потрібно знайти цифру 5 серед трійок.

На виконання завдання дається обмежена кількість часу – всього 10 секунд. Тому доведеться бути максимально уважними, розгадуючи цю загадку, пише Fresherslive.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти бика на картинці за 15 секунд: загадка для найуважніших

відео дня

На картинці ми бачимо велику кількість цифр 3, які розміщені у рядки та стовпці. На перший погляд здається, що серед них немає ніяких відмінних цифр, але насправді це не так. Десь непомітно причаїлася п’ятірка, розшукати яку буде непросто.

Спробуйте спершу окинути оком всю картинку загалом – раптом вам пощастить і вдасться одразу помітити цифру 5. Якщо такий трюк на дав результатів, тоді дійте іншим методом – швидко оглядайте усі цифри, рухаючись поглядом по черзі або по кожному стовпцю, або по кожному рядку.

Ваша наполегливість і терплячість точно дасть результат. Але не варто засмучуватися, якщо на виконання завдання знадобиться більше часу, ніж 10 секунд, адже так швидко розгадати загадку зможе не кожен.

Головоломка
Потрібно знайти цифру 5 серед 3 за 10 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти цифру 5 серед трійок, даємо невелику підказку – зверніть увагу на сьомий стовпчик зліва ближче до середини по вертикалі.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Цифру 5 помітити непросто/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 6 прихованих слів на малюнку за 12 секунд. Не кожен зможе впоратися з цим завданням, тим більше за такий короткий проміжок часу.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти число 780 за 10 секунд. Велика кількість чисел на картинці зможе заплутати будь-кого, тому впоратися із завданням так швидко зможуть лише одиниці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти