StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Шалена загадка для геніїв: потрібно знайти 6 прихованих слів на малюнку за 12 секунд

5 жовтня 2023, 06:55оновлено 7 жовтня 2023, 16:18
11077
Не кожен зможе впоратися з цим завданням, тим більше за такий короткий проміжок часу.
Оптическая иллюзия, девушка
Потрібно знайти 6 прихованих слів на малюнку за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash

Різноманітні оптичні ілюзії і головоломки допомагають тримати у тонусі мозок. Такі завдання є своєрідною зарядкою для мозку так само, як фізичні вправи є джерелом енергії і чудовим тренуваннями для тіла. Наступна загадка багатьох поставить у ступор, адже потрібно буде знайти 6 добре замаскованих слів на малюнку із зображенням футбольної гри.

На завдання дається всього 12 секунд, що робить його ще складнішим, пише Fresherslive. Якщо ви готові позмагатися із часом, тоді вперед.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти бика на картинці за 15 секунд: загадка для найуважніших

відео дня

На картинці ми бачимо, як діти грають у футбол. Картинка якраз зафіксувала той момент, коли дівчинка забила гол у ворота команди-противника. Гравці команди, якій забили гол, засмучені, у той час як інші гравці радіють, що зробили ще один крок до перемоги.

Десь на цій картинці замасковані шість слів, знайти які зможе не кожен. Слова написані англійською мовою.

Спробуйте уважно оглянути малюнок і відшукати усі потрібно слова. Якщо дуже важко вкластися у 12 секунд, не варто засмучуватися – виділіть собі більше часу і продовжуйте пошуки.

Коли завершите розгадувати загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – можливо вони теж будуть не проти перевірити свою уважність і спостережливість. А після того, як вони знайдуть правильні відповіді, ви зможете порівняти витрачений час і визначити, кому вдалося розгадати загадку швидше за інших.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти 6 прихованих слів на малюнку за 12 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти приховані слова, даємо невеличку підказку – уважно придивіться до дерев, футбольних воріт, листя на траві і волосся дітей.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Слова добре замасковані/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти порося в цирку за 15 секунд. Тваринка заховалася так добре, що лише одиниці зможуть її знайти, а ще менше людей зможе вкластися у запропонований час.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти метелика на дереві за 15 секунд. Якщо вам вдасться знайти правильну відповідь так швидко, то ви потрапите у вузьке коло найкмітливіших людей.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти