StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тільки генії знайдуть кота на картинці за 16 секунд: неперевершена оптична ілюзія

6 жовтня 2023, 06:55оновлено 7 жовтня 2023, 16:18
77362
Така загадка здатна заплутати кого завгодно. Якщо вам вдасться швидко знайти тварину, ви потрапите у вузьке коло найкмітливіших людей.
Оптическая иллюзия, кот
Потрібно знайти кота на картинці за 16 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Оптичні ілюзії та головоломки допомагають тримати в тонусі мозок і розвивати кмітливість. Також таким способом можна добре натренувати свою уважність. Якщо ви хочете перевірити, наскільки ви уважна людина, то вам у цьому допоможе наступна загадка, у якій потрібно відшукати кота на картинці.

На завдання дається обмежена кількість часу – всього 16 секунд, пише Fresherslive. Якщо ви готові кинути собі виклик і позмагатися з часом, тоді вперед.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти бика на картинці за 15 секунд: загадка для найуважніших

відео дня

На картинці зображені два закинуті старі автомобілі, які, очевидно, стоять на одному місці уже давно. Під впливом часу авто стали нагадувати купи металобрухту. Біля них також лежать старі металеві бочки та інші предмети.

Десь на цій моторошній картинці непомітно причаївся котик. Знайти його буде дуже складно, адже навики маскування у цього чотирилапого на найвищому рівні. Спробуйте перевірити свою спостережливість і перехитрити кмітливу тваринку.

Уважно огляньте кожен закуток картинки. Для того, щоб стежити за часом і при цьому не відволікатися, буде зручно використати годинник або секундомір.

Коли завершите виконувати завдання, можете запропонувати його своїй сім’ї та друзям, а потім перевірити, хто із вас впорався найшвидше.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти кота на картинці за 16 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти хитрого кота, даємо невелику підказку – уважно придивіться до місця внизу під червоною бочкою.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Кіт заховався біля бочки/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти число 780 за 10 секунд. Велика кількість чисел на картинці зможе заплутати будь-кого, тому впоратися із завданням так швидко зможуть лише одиниці.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти порося в цирку за 15 секунд. Тваринка заховалася так добре, що лише одиниці зможуть її знайти, а ще менше людей зможе вкластися у запропонований час.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти