Не зрозуміли навіть батьки: завдання з математики для дітей спантеличило мережу

4 жовтня 2024, 02:30
19
Домашня завданням з математики про яблука виявилось складним навіть для дорослих.
Не зрозуміли навіть батьки: завдання з математики для дітей спантеличило мережу
Задача з математики / колаж: Главред, фото: Mirror, ua.depositphotos.com

Кожна дитина, яка навчається у школі, інколи приходить та просить допомогти. Однак, батьки, чия дитина прийшла додому з домашнім завданням з математики про яблука, були абсолютно спантеличені, пише Mirror.

Один із батьків так заплутався у домашньому завданні своєї дитини, що звернувся за допомогою на онлайн-форум, щоб дізнатися, як його розв'язати.

На сторінці з домашнім завданням було написано: "Денні капнув фарбою на свою книгу". Під цими словами була картинка із зображенням бризки фарби і словом "більшість", написаним поруч.

відео дня

Під ним було зображено 16 яблук, розташованих у два ряди по вісім штук, поруч з якими було написано слово "найменше". Питання полягало у наступному: "Скільки яблук можна зафарбувати фарбою? Не більше 20".

Не зрозуміли навіть батьки: завдання з математики для дітей спантеличило мережу
Задача з математики / фото: Mirror

Тисячі дорослих людей були повністю спантеличені цим питанням, деякі стверджували, що в цій загадці має бути ще одна частина, яка не потрапила в ракурс камери людини, що опублікувала допис на Reddit.

В той же час, інші стверджували, що розуміють її. Одна людина написала: "0 яблук, оскільки Денні впустив фарбу на свою книгу, а не яблуко".

Інший користувач додав: "Я думаю, що відповідь, яку вони шукають, це "найбільше: 4, найменше: 0".

Зазначається, що фарба має потенційно покривати яблука. На малюнку зображено 16 яблук, а їх не може бути більше 20. Отже, від 0 до 4 можуть бути (наразі) покриті фарбою.

Ще одна людина висловила свою пропозицію: "Я думаю, що ідея полягає в тому, щоб відійти від міток "найбільше" і "найменше". Для того, щоб 16-ту групу можна було назвати найменшою, вона повинна була б мати менше, ніж інша група. В основному, я думаю, що вони просто хочуть число між 17 і 20".

Інший користувач погодився, коментуючи: "Це найбільш очевидно правильна відповідь. Я думаю, що люди вважають, що сплеск повинен бути масштабним. Якщо 16 - це найменше і не може бути більше, ніж 20, то в категорії "найбільше" буде десь 17-19 яблук".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти