StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба знайти зірку, олівець і чашку на картинці за 15 секунд: надзвичайний IQ-тест

28 листопада 2023, 11:20оновлено 2 грудня 2023, 12:50
11330
Три заховані предмети помітити непросто. Доведеться добряче розумово попрацювати, щоб добратися до відгадки.
Девушка, оптическая иллюзия
Потрібно знайти зірку, олівець і чашку за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: Bright Side, unsplash.com

Оптичні ілюзії, головоломки і ребуси розвивають кмітливість та покращують уважність. Такі загадки бувають як прості, так і надзвичайно складні. І перші, і другі здатні принести користь нашим розумовим здібностям, адже вони є своєрідною зарядкою для мозку.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для геніїв: потрібно знайти справжнього батька дитини за 9 секунд

Наступна загадка змусить ваш мозок добряче попрацювати, адже потрібно буде знайти на малюнку три заховані предмети – зірку, чашку та олівець, пише jagranjosh.

відео дня

На завдання дається всього 15 секунд, тому варто поспішати. За такий короткий проміжок часу впораються не усі. Щоб засікти час, можна скористатися таймером або секундоміром.

На картинці ми бачимо трьох підлітків, двоє з яких катаються на скейтбордах, а один – на роликах. На перший погляд здається, що крім трьох підлітків і дерев на задньому фоні на малюнку більше нічого немає, але це не так. Десь там заховані три предмети, які потрібно відшукати. Чи вдасться вам це зробити, і ще й вкластися у пропонований час?

Спробуйте не відволікатися ні на що інше і зосередитися на завданні. Лише повне зосередження допоможе швидко розгадати загадку.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти зірку, олівець і чашку за 15 секунд/ Bright Side

А коли впораєтеся із цим завданням, то можете запропонувати загадку своїми рідним і друзям, а потім порівняти, у якого з вас піде на цю оптичну ілюзію найменше часу.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Зірка, чашка та олівець добре заховані/ Bright Side

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти келих з напоєм за 11 секунд. На картинці із насиченим сюжетом помітити захований предмет буде непросто. Чи готові ви кинути собі виклик?

Також раніше ми розповідали про складну оптичну ілюзію, у якій потрібно за 6 секунд знайти лаймовий пиріг. Під час святкування на стіл подали дуже багато ласощів. Чи зможете ви відшукати серед них "родзинку" застілля – лаймовий пиріг?

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти