StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише найуважніші знайдуть помилку на картинці за 9 секунд: загадка на швидкість

27 листопада 2023, 17:20оновлено 2 грудня 2023, 12:49
3911
Доведеться увімкнути нестандартне мислення, щоб здогадатися, що не так із картинкою.
Девушка, оптическая иллюзия
Потрібно знайти помилку на картинці за 9 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, jagranjosh

Оптичні ілюзії та головоломки – це не просто загадки для розваги. Такі завдання допомагають розвивати кмітливість та уважність. При цьому достатньо буде приділяти таким загадкам хоча б трішки часу кожного дня, щоб вже дуже скоро помітити, наскільки сильний позитивний вплив це матиме на роботу мозку і швидкість мислення.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для геніїв: потрібно знайти справжнього батька дитини за 9 секунд

У наступній загадці потрібно відшукати помилку на малюнку, пише jagranjosh. Доведеться максимально зосередитися на завданні, щоб здогадатися, що ж на цій картинці не так.

відео дня

На малюнку ми бачимо кілька предметів, які розміщені на столі – квітку у горщику, кілька книг, чашку з кавою та олівець. На перший погляд здається, нібито на картинці усе правильно і нічого не викликає підозр. Але не все так просто. Десь на зображенні є помилка, яку потрібно знайти.

До того ж відшукати помилку потрібно всього за 9 секунд. Непросто буде впоратися з таким завданням настільки швидко. Чи готові ви кинути виклик часу?

Спробуйте зосередитися на виконанні завдання і не відволікатися ні на що інше. Для того, щоб засікти час, можете скористатися таймером або секундоміром.

Коли впораєтеся із загадкою, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – можливо вони теж захочуть перевірити свою уважність та спостережливість.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти помилку на картинці за 9 секунд/ jagranjosh

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Помилка полягає у тому, що назва книги перевернута.

Оптическая иллюзия
Назва книги перевернута/ jagranjosh

Раніше ми розповідали про складну оптичну ілюзію, у якій потрібно за 6 секунд знайти лаймовий пиріг. Під час святкування на стіл подали дуже багато ласощів. Чи зможете ви відшукати серед них "родзинку" застілля – лаймовий пиріг?

Також раніше ми розповідали про головоломку для перевірки IQ, у якому потрібно знайти підробку серед 3-х картин за 15 секунд. Одна з трьох картин у картинній галереї несправжня. Потрібно відшукати її за максимально короткий час.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти