StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тільки геній за 6 секунд знайде лаймовий пиріг: складна оптична ілюзія для уважних

23 листопада 2023, 10:30оновлено 24 листопада 2023, 15:16
7146
Під час святкування на стіл подали дуже багато ласощів. Чи зможете ви відшукати серед них "родзинку" застілля – лаймовий пиріг?
Оптическая иллюзия, девушка
Потрібно знайти лаймовий пиріг за 6 секунд/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, unsplash.com

Головоломки, оптичні ілюзії, ребуси та інші загадки допомагають чудово "прокачати" мозок і навчитися помічати навіть такі деталі, які раніше нам не впадали в очі. Виконання таких завдань – це своєрідне тренування, яке допомагає тримати мозок у тонусі та розвивати кмітливість.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для кмітливих: чи зможете ви знайти келих з напоєм за 11 секунд

Наступна загадка не така легка, як може здатися на перший погляд – потрібно буде відшукати лаймовий пиріг на столі з великою кількістю ласощів, пише jagranjosh.

відео дня

Зробити це потрібно всього за 6 секунд. Впоратися з таким завданням за такий короткий проміжок часу буде нелегко. Якщо ви готові перевірити свою уважність та спостережливість – тоді вперед. Головне не відволікатися, щоб не втрачати дорогоцінні секунди, яких так мало.

На картинці ми бачимо стіл, на якому стоїть дуже багато десертів – від пирогів і тортів до кексів і тістечок.

Десь серед цього різноманіття ласощів захований лаймовий пиріг. Такий пиріг готується із соку лайма та кількох інших інгредієнтів.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти лаймовий пиріг за 6 секунд/ jagranjosh

Це простий тест на перевірку вашої уважності. Чи вдасться вам помітити лаймовий пиріг так швидко? Але навіть якщо ви не встигнете відшукати його за 6 секунд, не варто засмучуватися – просто продовжуйте пошуки, не звертаючи увагу на час.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оскільки лаймовий пиріг готується з соку лайма, то він має зелений колір. Тому на картинці потрібно шукати пиріг саме зеленого кольору.

Оптическая иллюзия
Лаймовий пиріг захований внизу малюнка/ jagranjosh

Раніше ми розповідали про головоломку для перевірки IQ, у якому потрібно знайти підробку серед 3-х картин за 15 секунд. Одна з трьох картин у картинній галереї несправжня. Потрібно відшукати її за максимально короткий час.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти помилку на зображенні за 7 секунд. На картинці з побутовим сюжетом автор припустився однієї помилки. Відшукати її за такий короткий проміжок часу буде непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти