StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для геніїв: потрібно знайти справжнього батька дитини за 9 секунд

2 грудня 2023, 13:50оновлено 6 грудня 2023, 18:28
22760
На картинці є троє чоловіків, кожен з яких стверджує, нібито він є батьком немовляти. Потрібно визначити, хто з них каже правду, а хто – ні.
Загадка, девушка
Потрібно знайти справжнього батька дитини за 9 секунд/ колаж: Главред, фото: Bright Side, unsplash.com

Розгадування різних загадок допомагає тренувати мозок і покращувати свою уважність та спостережливість. Для того, щоб відшукати відгадку, потрібно застосовувати нестандартне і творче мислення.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти 6 подарунків в офісі: лише найуважніші впораються із завданням

Потрібен буде гострий розум, щоб вирішити наступну загадку. На картинці ми бачимо трьох чоловіків, і один з них тримає на руках маленького хлопчика. Очевидно, що між чоловіками виникла суперечка. І питанням, через яке ця суперечка виникла, є те, хто ж насправді є батьком немовляти.

відео дня

Чоловік у темно-зеленій сорочці тримає на руках немовля і, схоже, про щось задумався. А поруч ще двоє осіб намагаються довести свою правоту. Приглядаючись до різних деталей на картинці потрібно відгадати, хто з цих чоловіків є справжнім батьком дитини, пише jagranjosh.

На виконання завдання дається всього 9 секунд, тому потрібно буде поспішати і не відволікатися ні на що інше.

Уважно придивіться до усіх осіб, які присутні на картинці. Потрібно звертати увагу навіть на найдрібніші деталі. Адже важко спрогнозувати наперед, яка саме з цих дрібничок матиме вирішальне значення.

Загадка
Потрібно знайти справжнього батька дитини за 9 секунд/ Bright Side

При цьому варто бути обережними, адже деякі деталі можуть збивати вас з вірного шляху.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Справжній батько дитини – чоловік зліва/ Bright Side

Якщо уважно придивитися, то помітно, що на ковдрі, у яку загорнута дитина, написано ім’я TED. І таке ж ім’я є на татуюванні чоловіка, який стоїть зліва. Отже він і є батьком дитини.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти зірку, олівець і чашку на картинці за 15 секунд. Три заховані предмети помітити непросто. Доведеться добряче розумово попрацювати, щоб добратися до відгадки.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти помилку на картинці за 9 секунд. Доведеться увімкнути нестандартне мислення, щоб здогадатися, що не так із картинкою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти