StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"З дитини будуть знущатися": батьки назвуть доньку на честь персонажа фільму

25 серпня 2023, 18:55
1018
Одна жінка переймається через ім'я майбутньої дитини, яке дуже подобається її чоловіку.
мама, ребенок
Батьки назвуть доньку на честь персонажа фільму / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Одне з найцікавіших рішень, яке батьки повинні прийняти до народження дитини, – це обрати для неї ім'я. Процес вибору може бути не лише важким, але й надзвичайно вагомим. Важливо обрати ім'я, яке буде подобатися обом батькам. Також варто враховувати, що це ім'я має подобатися майбутній дитині, коли вона подорослішає.

Як пише Mirror, одна жінка переймається через ім'я майбутньої дитини, яке дуже подобається її чоловіку. Справа в тому, що це ім’я персонажа із фільму "Володар перснів". Майбутня матуся дуже хвилюється, оскільки з її донечки будуть знущатися.

"У січні я маю народити, тож ми почали обирати ім'я для майбутньої дитини. У мене було кілька комбінацій імені, які добре поєднувалися з по батькові. Моїм найкращим вибором було ім'я Міла. Мій чоловік також погодився на це ім'я, але він також запропонував, щоб її друге ім’я було Ґаладріель. Так, як у "Володарі перснів", - розповіла жінка.

відео дня

Натомість майбутня матуся запропонувала інші імена персонажів із культових книг Дж. Р. Р. Толкіна, які, можливо, більше поєднуються з іменем Мала. Проте її чоловік не зрушив з місця.

Жінка висловила занепокоєння тим, що над її дитиною будуть знущатися і додала: "Я б хотіла, щоб у неї взагалі не було імені по батькові, аніж таке ім'я як Ґаладріель. Я за круті, унікальні імена, але мені це ім'я не подобається".

Нагадаємо, нещодавно Главред розповідав, що батьки назвали дочку на честь відомого міста, але неправильно вимовляють її ім'я. Користувачі Мережі не змогли встояти перед бажанням висміяти батьків за такий вибір.

Також раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти