StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Може принести біду: які речі померлих не можна залишати вдома

15 березня 2024, 16:02оновлено 16 березня, 11:53
Главред з'ясував, які речі померлих не можна залишати вдома та як можна "очистити" одяг та аксесуари від больової енергетики людини, якої не стало.
Може принести біду: які речі померлих не можна залишати вдома
Чи можна залишати речі померлого вдома - чим небезпечні речі померлих / Колаж Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Зберігання речей загиблих людей вдома є складним питанням, яке вимагає уважного відношення та дотримання культурних та етичних норм. У багатьох культурах і релігіях існують встановлені обряди та традиції, які визначають, що робити з речами померлих. Деякі родини вирішують зберігати частину або всі речі покійного як пам'ять про нього, зберігаючи їх у спеціальних скриньках або ящиках.

Проте важливо враховувати, що зберігання речей загиблих людей може бути пов'язане з емоційними та психологічними викликами для родини та близьких. Це може нагадувати про втрату і ускладнювати процес смутку та відновлення.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як поводитись із речами померлої людини, рекомендуємо наш матеріал: Що не можна робити з речами померлої людини, щоб не зберегти енергію смерті.

Які речі померлих не можна залишати вдома

Езотерики наголошують, що речі людей, які пішли від нас завжди несуть у собі інформацію та передають енергію, однак не завжди позитивну, тому таких речей варто позвлятись.

"Одяг померлих дуже небезпечний у домі, бо він зберігає негативну інформацію і фактично той біль, який людина перенесла. Що більше буде таких речей, то більше треба побоюватися людям хвороб, депресій, відторгнення від суспільства, замкнутості близьких", - вказують езотерики в ефірі "Сніданку з 1+1".

Що стається з людиною після смерті

Біоенергетик, директор центру нетрадиційної медицини Людмила Жукова наголошує, що після того, як людина помирає, у неї залишилася її енергетична больова оболонка.

"Коли людина залишається на ніч, обов'язково. Ви знаєте, у нас існує традиція, коли людину залишають переночувати вдома, у цей час її енергетична больова оболонка збирає все негативне, всю ту інформацію, яку вона накопичила за своє життя", - стверджує біоенергетик.

Дивіться відео про те, як на людей впливають речі померлих родичів:

Вона додає, що якщо оболонка не встигає забрати все, то вона приходить на дев'ятий та сороковий день. Людмила Жукова також вказує на те, що після 40-ка днів енергетична оболонка більше не зможе приходити в будинок людини, яка померла.

За її словами, якщо енергетична оболонка не встигла все забрати, існує фон, який залишається від негативної інформації, яку померша людина накопичила за своє життя.

"Якщо вона не хворіла, людина померла природною смертю, то її речі не можуть завдавати шкоди здоров'ю людини, яка просто залишила їх собі, як пам'ять. Їх можна переробити на себе, носити й розмовляти з цими речами", - акцентує біоенергетик.

Директор центру нетрадиційної медицини наголошує, що є й зворотній бік медалі. Якщо перед смертю людина була агресивною, ображалась на когось і так і не змогла сказати "Я пробачаю", то больова оболонка може не встигнути забрати весь негатив. Людмила Жукова вказує, що в такому випадку він залишається на речах померлої людини.

Хто така Людмила Жукова

Жукова Людмила Петрівна - біоенергетик, нумеролог, академік Української академії наук, засновниця і директор Центру нетрадиційної медицини "Енергетика". Спеціаліст у галузі біоенерготерапії. Автор понад 80 публікацій.

Чи можна "відчистити" речі померлої людини

Біоенергетик вказує на те, що подаровані речі, такі як каблучки, намисто і т.д. можна очистити і потрібно очищати. Ні в якому разі не потрібно розлучатися, адже це те, що було подаровано, те, що було придбано кимось і подаровано тому, хто пішов.

"Для того, щоб вона залишилася як спадщина в сім'ї, її потрібно просто очистити, зняти з неї енергетичну негативну інформацію, якщо вона на ній є. Зазвичай, знаєте,такий ритуал: хрестять дитину в церкві і приносять туди свої хрестики, каблучки. І коли вже діток хрестили, залишається ця вода. Священику все це віддають, він іде з цією водичкою, кладе туди все, що ви йому принесли. Ця вода, чиста вода, вода немовляти, вода ангела. І після цього вже очищені речі, він вам приносить", - ділиться порадою біоенергетик.

Крім того Людмила Жукова розповіла, як позбутись від негативної енергетики на особистих речах та на одязі померлої людини.

"Обов'язково потрібно будь-яку річ, яку б ви не захотіли залишити, чи то шарфик, чи то пальто, чи то сукня, чи то взуття якесь, не має значення витримати в солоній холодній воді з розрахунку на три літри води три столові ложки великої кухонної солі", - говорить біоенергетик зазначивши, що в отриманому розчині речі потрібно протримати протягом кількох годин.

Вона резюмує, що зняти негатив від померлої людини можна з будь-якої речі, крім випадків, коли родині точно відомо, що певний одяг чи аксесуар був заговорений.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти