StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 15 лютого: що не можна їсти у цей день

14 лютого 2024, 19:10
331
Бережіть себе, оскільки сьогодні легко підхопити застуду.
Місячний календар на 15 лютого
Місячний календар на 15 лютого / Колаж Главред, фото Instagram (moon_loverclub)

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 15 лютого згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

15 лютого - Місяць, що зростає. З 09:32 - 7-й день місячного циклу. Місяць у Тельці.

Вплив Місяця на людину 15 лютого

Енергію цього дня варто спрямувати на благо собі й оточенню. Гарний час для спілкування, проте краще провести його на самоті. Друга половина цього періоду має хаотичну енергію, і тільки відповідальність і організованість допоможуть впоратися з нею. Важливо бути уважним до своїх слів, оскільки вони мають особливе значення сьогодні.

відео дня

Вплив Місяця 15 лютого у сферах життя

Бізнес і гроші: Партнери довіряють цього дня, з'являється можливість залучити нових клієнтів і союзників. Вдалий час для подання податкової звітності. Взаємодія з високопоставленими державними чиновниками обіцяє сприятливі результати. Також цей час вдалий для захисників справедливості, оскільки Місяць на їхньому боці. Це сприятливий момент для проведення переговорів, встановлення нових контактів і різних заходів, пов'язаних з енергією слів. Не забувайте заохочувати своїх співробітників, це сприяє успіху компанії і створює дружню атмосферу в колективі.

Здоров'я: Бережіть себе, оскільки сьогодні легко підхопити застуду. Хірургічні операції рекомендується проводити цього дня, проте варто утриматися від видалення зубів. Хвороби, що почалися сьогодні, легше піддаються лікуванню. Рекомендується уникати курячого м'яса і яєць.

Стрижка волосся: Вдалий час для фарбування волосся, але краще відкласти стрижку.

Стосункиі шлюб: Висловлюйте добрі побажання собі і близьким, але уникайте брехні, оскільки вона може принести руйнівні наслідки. Вважається, що сьогодні гарний день для укладення шлюбу, особливо якщо у подружжя є спільні інтереси і цілі. В іншому разі, шлюб може стати випробуванням.

Сон у ніч на 15 лютого

Вважається, що сни цього дня можуть мати пророчий характер і збуватися швидко.

Порада на 15 лютого за місячним календарем

Важливо уникати брехні, оскільки вона має велику руйнівну силу. Також не варто вимовляти негативні слова і діяти агресивно. Якщо бачите уві сні бойового півня, це може бути знаком можливої біди.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти