StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 11 лютого: чому це найбільш невідповідний час для шлюбу

10 лютого 2024, 19:04
212
У цей час починають формуватися події місяця, тому постарайтеся налаштуватися на позитивний лад.
Місячний календар на 11 лютого
Місячний календар на 11 лютого / Колаж Главред, фото Instagram (the.z.axis)

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 11 лютого згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

11 лютого - Новий Місяць. З 09:02 - 3-й день місячного циклу. Місяць у Рибах.

Вплив Місяця на людину 11 лютого

Сьогодні ви відчуваєте повноту сил і енергії. У цей час починають формуватися події місяця, тому постарайтеся налаштуватися на позитивний лад, щоб ваше життя розвивалося сприятливо в найближчому майбутньому. Будьте активними - вкладена важливим справам енергія сьогодні повернеться до вас подвійно.

відео дня

Вплив Місяця 11 лютого у сферах життя

Бізнес і гроші: На роботі проявіть рішучість і наполегливість. У своїх справах будьте справжніми бійцями. Сьогодні доведеться бути лідерами, а не послідовниками. Однак слід контролювати негативні емоції. Ніхто не збирається поступатися. Цього дня керівники, клієнти й партнери, ймовірно, будуть налаштовані не дуже доброзичливо. Сміливо беріться за найскладніші завдання, не піддавайтеся перед труднощами. Сьогодні можна домогтися багато чого! Успіх приносить комерційна діяльність, можливо, відкриються нові перспективи. Однак слід бути обережними з фінансами - сьогодні не найкращий день для фінансових рішень, і, отже, можливі втрати.

Здоров'я: Захворювання, що почалися цього місячного дня, або отримані травми потребують негайного втручання. Сьогодні особливо корисно відвідати лазню. Фізичні навантаження також будуть корисними і можуть бути інтенсивними. Природа допоможе організму позбутися застояної енергії, наситить кров киснем, що сприятливо позначиться на вашому самопочутті та здоров'ї. Цей день підходить для занять військовими мистецтвами. Особливо корисно освоїти айкідо - це ідеальний день для перемоги, використовуючи енергію супротивника (не тільки фізично, а й психологічно).

Стрижка волосся: Позитивно. Навіть якщо результат не зовсім задовільний, волосся швидко відросте. Не бійтеся змін!

Стосункиі шлюб: Розбиратися у стосунках не рекомендується в третій місячний день. Активні енергії дня можуть викликати емоційні сутички за лідерство. Буде розумно стримати агресію і проявити дипломатію і м'якість, при цьому залишаючись вірними своїм переконанням. Сьогоднішня енергетика настільки потужна, що слова мають велику силу, і навіть невеликі образи можуть призвести до неприємних наслідків. Пам'ятайте, що зло, посіяне вами, може принести гіркі плоди. Вважається, що сьогодні не дуже вдалий час для вступу в шлюб - це може призвести до занепокоєння і непередбачуваних ситуацій у сімейному житті.

Сон у ніч на 11 лютого

Сни в цей місячний день рідко збуваються.

Порада на 11 лютого за місячним календарем

День сповнений різних небезпек, тому будьте уважні. Пасивність сьогодні не вітається. Використовуйте свої сили для мирних цілей. Прикмета дня: розлита олія може бути знаком того, що ви зійшли з правильного шляху. Ні, це не асоціації з Булгаковим, але пам'ятайте про значення олії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти