StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 10 лютого: чому не можна завершувати поточні справи

9 лютого 2024, 19:34оновлено 10 лютого, 13:41
559
Краще відкласти переговори, оскільки слова й обіцянки можуть виявитися оманливими.
Місячний календар на 10 лютого
Місячний календар на 10 лютого / Колаж Главред, фото Instagram (picabuzz)

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 10 лютого згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

10 лютого - Новий Місяць. З 08:52 - 2-й день місячного циклу. Місяць у Рибах.

Вплив Місяця на людину 10 лютого

У наступаючій темряві відчувається загальне ослаблення, енергія тане, а напруга зростає. Ймовірно, це спричинено наростанням стресу, тривогою і пригніченим настроєм.

відео дня

Вплив Місяця 10 лютого у сферах життя

Бізнес і гроші: Також не рекомендується завершувати поточні справи, щоб уникнути можливих помилок або невезіння. Якщо ви вже вклали багато зусиль у проєкт, краще не ризикувати і відкласти завершення на інший день. Це один із найбільш несприятливих днів у місяці для фінансових операцій, тому варто утриматися від позик і великих витрат, а також від підписання важливих документів.

У сфері бізнесу і фінансів сьогодні не найкращий день для роботи. Імовірно, справи не підуть за планом, а торгові угоди виявляться невдалими. Краще відкласти переговори, оскільки слова й обіцянки можуть виявитися оманливими. Не варто витрачати сили на нові починання або укладати важливі угоди.

Здоров'я: З точки зору здоров'я, цей день також вимагає обережності. Рекомендується очищення організму і дотримання посту. Їжа має бути легкою, особливо добре вживати випічку, приготовану вдома. Перед сном корисно зробити очищувальну процедуру з використанням холодної води.

Стрижкаволосся: Стрижка волосся не рекомендується сьогодні, згідно з місячним календарем.

Стосункиі шлюб: У стосунках очікується напружена обстановка, що може призвести до конфліктів і розбіжностей. Важливо зберігати спокій і уникати залучення в конфлікти. Краще розірвати негативні зв'язки й уникати ворожих людей. Пам'ятайте, що помста тільки погіршує ситуацію. Сьогодні не рекомендується вступати в шлюб, краще перенести весілля на більш відповідний день.

Сон у ніч на 10 лютого

Навіть сни можуть бути страшними і неприємними, але вони часто оманливі.

Порада на 10 лютого за місячним календарем

Важливо зберігати спокій і уникати залучення в конфлікти. Краще розірвати негативні зв'язки й уникати ворожих людей. Пам'ятайте, що помста тільки погіршує ситуацію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти