StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 25 жовтня 2023: найкращий день у місяці для шлюбу принесе парі довгу любов

24 жовтня 2023, 10:55оновлено 24 жовтня 2023, 13:04
493
У цей день краще відкласти серйозну роботу на більш відповідний час.
Місячний календар 25 жовтня
Місячний календар 25 жовтня / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Astrology Notes), flickr (George Thomas)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 25 жовтня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

25 жовтня - зростаючий Місяць. З 16:21 - 12-й день місячного циклу. Місяць у Рибах.

Вплив місяця на людину 25 жовтня

Настав спокійний і умиротворений день, мудрість сьогодні вище почуттів і розуму. Це час для внутрішнього спокою, піднесення духу і усамітнення, де проявляється любов до навколишнього світу. Молитви, можливо, отримають відповіді в цей день.

відео дня

Вплив Місяця 25 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: Цей день не підходить для початку важливих справ або виконання завдань, які мають велике значення для вас. Краще відкладіть серйозну роботу на більш відповідний час. Якщо необхідно вести переговори, будьте готові до того, що ваш співрозмовник може бути емоційно налаштований.

Важливими якостями на роботі будуть сила волі, терпимість і чесність. Уміння вирішувати конфлікти і йти на компроміси буде вельми корисними. День не підходить для фінансових рішень, торгівлі, ігор на удачу і краще уникати судових процесів.

Здоров'я: Будьте уважні до свого здоров'я, особливо до захворювань, які можуть загостритися в цей день. Водні процедури можуть принести користь. Дотримуйтесь здорового харчування, уникайте важкої їжі, вживайте достатньо рідини і натуральних соків. Фізичні навантаження на серце слід обмежити.

Стрижка волосся: Якщо ви збираєтеся стригти волосся, сьогодні чудовий час для цього. Повірте, це може залучити матеріальне благополуччя. Фарбування волосся натуральними барвниками також може приносити фінансову енергію.

Стосунки та шлюб: Енергетика дня надихає на добрі вчинки, тому це час для благодійності та підтримки тих, хто в нужді. Якщо у вас немає можливості фінансово допомогти, ви можете проявити співчуття та турботу. У цей день важливі гнучкість і здатність до компромісів. Будьте обережні в сексуальних стосунках, щоб уникнути конфліктів і образ. Вважається, що це один з найкращих днів у місяці для шлюбу, але лише якщо ви та ваш партнер не схильні до ревнощів. Якщо ревнощі знайомі вам, краще відкласти весілля, щоб уникнути енергії конфліктів і образ, яка може негативно вплинути на ваш союз.

Сон в ніч з 24 на 25 жовтня

Сни можуть бути пророчими, і варто довіряти їм. Все, що ви бачите уві сні, виходить від світлих і доброзичливих сил. Не варто боятися кошмарних снів, вони підуть, як тільки настане ранок.

Порада на 25 жовтня за місячним календарем

Сьогодні не час для скарг, сліз і жалю до себе. Цілком можливо, що будете гнатися в ці почуття на довгий термін. У дванадцятий місячний день розбитий посуд і пролита рідина вважаються поганими знаками, що символізують страждання і самотність. Рекомендується прийняти цей стан і прожити його, впевненість, що воно пройде, вельми важлива.

Більше цікавого:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти