StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зарядити iPhone без зарядки: чоловік показав геніальний метод із батарейкою

18 травня 2024, 03:15оновлено 20 травня, 14:40
3041
В умовах аварійних відключень електроенергії важливим постає питання зарядки смартфон. Главред з'ясував, як зарядити смартфон без електроенергії.
Як зарядити iPhone без зарядки: чоловік показав геніальний метод із батарейкою
Як зарядити iPhone без зарядки - чи можна зарядити смартфон від батарейки / Колаж Главред, фото: скріншот із відео, pexels

Зарядити iPhone без стандартного зарядного пристрою можна кількома альтернативними способами, але варто пам'ятати, що деякі з них можуть бути менш ефективними або повільнішими, ніж використання офіційного зарядного пристрою.

Читайте наш матеріал "Швидко розряджається телефон Xiaomi: хакер розкрив хитрий фокус моментальної зарядки".

Як зарядити iPhone без зарядного пристрою

  • Використання комп'ютера або ноутбука: підключіть iPhone до USB-порту комп'ютера або ноутбука за допомогою USB-кабелю. Це дозволить заряджати пристрій, хоча швидкість заряджання може бути нижчою, ніж при використанні стандартного зарядного блоку.
  • Портативний зарядний пристрій (power bank): Power bank - це переносний акумулятор, який можна використовувати для заряджання мобільних пристроїв. Підключіть iPhone до power bank за допомогою USB-кабелю.
  • Зарядка в автомобілі: якщо у вас є автомобіль з USB-портом або зарядним пристроєм для автомобіля (адаптер для прикурювача з USB-портом), ви можете заряджати iPhone під час поїздки.
  • Інші USB-пристрої: деякі інші електронні пристрої, такі як телевізори, ігрові консолі або портативні динаміки, можуть мати USB-порти, до яких можна підключити iPhone для зарядки.
  • Сонячні зарядні пристрої: спеціальні сонячні панелі з вбудованими USB-портами можуть заряджати ваш iPhone за рахунок сонячної енергії. Це особливо корисно в умовах, де немає доступу до електричної мережі.

Що за пристрій iPhone?

iPhone - серія смартфонів, розроблених корпорацією Apple. Працюють під управлінням операційної системи iOS, що являє собою спрощену й оптимізовану для функціонування на мобільному пристрої версію macOS, повідомляє "Вікіпедія".

відео дня

Завжди слідкуйте за тим, щоб кабелі та пристрої, які ви використовуєте, були якісними і відповідали вимогам вашого iPhone, щоб уникнути пошкодження акумулятора або інших проблем.

Як зарядити iPhone від батарейки

Зарядити iPhone від звичайної батарейки (AA або AAA) за допомогою автомобільного зарядного пристрою можна, але для цього потрібен спеціальний конвертер або адаптер.

Як зарядити iPhone від батарейки - інструкція

  • Підготуйте батарейки: вставте нові або повністю заряджені батарейки у конвертер батарейки в USB. Переконайтеся, що батарейки встановлені правильно, відповідно до полярності (+ і -).
  • Підключіть конвертер до автомобільного зарядного пристрою: вставте автомобільний зарядний пристрій в конвертер батарейки в USB. Більшість конвертерів мають USB-вихід, до якого можна підключити автомобільний зарядний пристрій через USB-кабель.
  • Підключіть iPhone: використовуючи USB-кабель для iPhone, підключіть один кінець до автомобільного зарядного пристрою, а інший кінець до вашого iPhone.
  • Заряджайте iPhone: якщо все підключено правильно, ваш iPhone почне заряджатися від батарейок через автомобільний зарядний пристрій.

Крім того, Tik-Tok ентузіаст під ніком @massreach показав, як можна зарядити iPhone за допомогою автомобільного зарядного пристрою вдома.

"Якщо ваша машина зламалася, а телефон розрядився, візьміть 9-вольтовий акумулятор і автомобільний зарядний пристрій. Покладіть автомобільний зарядний пристрій з одного боку акумулятора, а ключ - з іншого, і він почне заряджатися", - вказує блогер.

Дивіться відео про те, як зарядити телефону від автомобільного зарядного пристрою та 9-вольтової батарейки акумуляторного типу вдома:

@massreach How to charge an iPhone without a charger ? #iphone#android#charger♬ original sound - MassReach

Що відомо про Mass Reach

Mass Reach - це агенція цифрового маркетингу повного циклу, що базується в Лондоні, яка допомагає малому та середньому бізнесу розвиватися та виділятися серед конкурентів. Крім того у своєму Tik-Tok працівники компанії діляться лайфхаками щодо техніки та роботи в мережі Інтернет.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти