StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як можна почистити гребінець для волосся: дуже легкий і простий спосіб

16 травня 2024, 06:53
6402
Якщо ви не знаєте, як почистити гребінець від ковтунців і волосся, можете спробувати на практиці спосіб із зубочисткою, зубною щіткою, содою і водою.
гребінець
Як почистити гребінець від волосся та бруду, щоб він знову став чистим і свіжим / Скриншот YouTube

Дівчатам чудово відомо, як швидко забруднюється гребінець для волосся. Від постійного користування на зубчики намотуються волосся, частинки шкіри та накопичується жир. І багато хто в такій ситуації цікавиться, як почистити гребінець від жиру, слідів лаку та мусу. Ми розповімо про один зі способів, який знайшли в Інтернеті.

Авторка YouTube-каналу Поради для дому показала метод, який допоможе відчистити пластиковий гребінець будь-якого типу. Головне, намагатися не замочувати гребінець, щоб його не зіпсувати.

Як швидко почистити гребінець від волосся

Беремо зубочистку і видаляємо волосся з гребінця

Для початку потрібно зубочисткою пройтися по зубчиках гребінця і прибрати волосся, що скупчилося. Якщо волосся дуже сильно прилипло, можна використовувати ножиці - робити надрізи по вертикалі. Так буде легше прибирати волосся.

Готуємо розчин для очищення гребінця

Знадобляться вода, ємність, шампунь і сода. У ємність потрібно додати одну склянку води, одну столову ложку шампуню для волосся і стільки ж соди. Суміш ретельно перемішуємо.

Беремо зубну щітку й очищаємо гребінець

Бажано, щоб зубна щітка була новою, невикористаною і з міцними зубчиками. Треба круговими рухами проходиться по зубчиках, змочуючи гребінець у розчині.

Прополощіть і просушіть гребінець

Після чищення потрібно налити ще одну склянку води та обережно в ній прополоскати гребінець. Далі його слід обтрусити від води і покласти на рушник. Залишити зубами вниз, поки не висохне

Щойно гребінець висох, можна перевіряти, яким він став чистим і свіжим.

Советы для дома

Советы для дома - український YouTube-канал, тематика якого - показати глядачам, як проводити швидке та ефективне прибирання і готувати засоби для прибирання своїми руками. У каналу 474 тисячі підписників, зазначено в описі каналу.

Дивіться відео, в якому дівчина розповіла, як почистити гребінець від волосся:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти