StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зробити мелірування вдома за 5 хвилин: вам знадобиться тільки гребінець

3 листопада 2023, 18:15оновлено 5 листопада 2023, 02:12
За допомогою гребінця можна зробити мелірування навіть вдома самостійно.
мелірування, щітка для волосся
Як зробити мелірування будинку / Колаж: Главред, фото: instagram / olenka_kostyunina, depositphotos.com/ua

Стильна зачіска - це те, на що часто звертають увагу. Якщо ваше волосся виглядає модно і доглянуто, то це може додати впевненості в собі. Ні для кого не секрет, що похід в салон краси може затягнутися на кілька годин. Однак багато процедур можна зробити вдома самостійно.

Якщо фарбування волосся в однотонний колір не є проблемою для жінки і вони вже навчилися робити це самі в домашніх умовах, то зробити мелірування вдома багато хто не наважується, адже думають, що це дуже складно і не хочуть ризикувати.

Однак виявляється, зробити мелірування самій собі в домашніх умовах можна і займе це всього 5 хвилин. Цей дивно простий спосіб показала стиліст Стелла Чіні.

відео дня

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Як зробити зачіску без "бабського" об'єму: стиліст вказав на помилку, яка додає віку.

Як зробити мелірування будинку за 5 хвилин

Для того, щоб зробити мелірування, вам знадобиться фарба для волосся і звичайний гребінець. В інтернеті можна замовити спеціальний гребінець для мелірування, проте нам потрібен зовсім інший.

У нашому випадку потрібна широка щітка для волосся з великою кількістю зубчиків в кілька рядів. Краще брати гребінець з силіконовими або пластиковими зубчиками, так вони будуть добре ковзати по волоссю. Гребінець з натуральними щетинками може чіплятися і злегка плутати волосся.

При виборі фарби зверніть увагу на основний колір волосся. Якщо у вас світле волосся, то не варто брати занадто темні відтінки. Краще брати фарбу, яка буде відрізнятися від вашого кольору волосся всього на кілька відтінків. Тоді ваша зачіска буде виглядати дуже натурально. Однак, якщо ви хочете чогось незвичайного, то можете поекспериментувати з яскравими відтінками.

Як робити мелірування покроково:

Для початку вам потрібно підготувати фарбу і змішати всі необхідні компоненти в окремій посудині. Після цього вам необхідно нанести фарбу на зубчики гребінця. Використовувати можна пензлик для фарбування або навіть зубну щітку.

Після цього на добре розчесане волосся потрібно нанести фарбу. Гребінцем з фарбою на зубчиках варто проводити по волоссю. Головне не переборщити з інтенсивністю розчісування, щоб не пофарбувати все волосся і надати новий вигляд лише окремим пасмам.

Щоб вам було зручніше, можна відразу розділити волосся горизонтальними проділами. Обробляти пасма фарбою потрібно буде в такому випадку починаючи з потилиці і до верхівки.

Після цього варто витримати фарбу на волоссі, після чого гарненько змити. Шампунем потрібно помити голову мінімум два рази. Після цього варто нанести маску, а потім кондиціонер для волосся. Ви можете прочитати в нашому матеріалі: Як правильно мити голову, щоб волосся стало розкішним.

Дивіться відео, як зробити мелірування вдома за допомогою гребінця:

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти