StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дбайливо розплутає волосся: який гребінець найкращий для щоденного використання

9 листопада 2023, 05:00оновлено 17 листопада 2023, 01:44
Деякі гребінці для волосся не слід застосовувати для звичайного розчісування, бо воно може зіпсувати пасма.
волосы, расческа
Який гребінець не плутає волосся / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Мало хто звертає увагу на те, яким гребінцем ви розчісуєте волосся. Навіть дороговартісні засоби для догляду можуть не врятувати ваше волосся, якщо ви використовуєте неправильний гребінець або не слідкуєте за його чистотою.

Існує дуже багато видів гребінців, але не всі підходять для щоденного використання. До того ж слід звертати увагу на те, з якого матеріали виготовлені щетинки. Важливі поради про те, як правильно обрати гребінець для щоденного використання дав зірковий стиліст Михайло Прус.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Стрижки для жінок 60+ на коротке волосся: навіть у тонкої шевелюри буде об'єм.

відео дня

Як обрати гребінець

Експерт розповідає про те, що існують гребінці з натуральними та нейлоновими щетинками. Однак в нашому випадку слово "натуральний" не означає найкращий вибір.

Михайло Прус переконує, що грубінці з натуральними щетинками не зможуть розчесати заплутане волосся. Вони дійсно будуть дбайливо відноситись до волосся, але спасти не зможуть, якщо ваші пасма постійно плутаються.

Стиліст віддає перевагу гребінцям з нейлоновими щетинками. Ними можна легко розчесати навіть заплутане волосся. Однак слід звернути увагу на довжину щетинок.

Якщо перед вами гребінець зі щетинками однакової висоти, то він буде розчісувати волосся рівномірно і результат буде кращий, ніж гребінець зі щетинками різної висоти.

Дивіться відео про те, як правильно обрати гребінець для волосся:

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти