StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як швидко почистити гребінець від бруду: дівчина показала лайфхак

20 березня 2024, 18:07
3196
Главред розповість, як швидко і просто помити гребінець за допомогою зубної щітки.
Як швидко почистити гребінець від бруду
Як швидко почистити гребінець від бруду / колаж: Главред, фото: скріншот

Люди, що володіють відносно довгими або хоча б не найкоротшими стрижками, - щодня використовують гребінці, найчастіше навіть кілька разів на день. Ми розповімо, як швидко почистити гребінець від бруду і не витрачати на це багато часу.

Як відмити гребінець

Мити гребінець необхідно досить часто, бажано хоча б раз на тиждень. Вся річ у тім, що на його зубчиках залишається багато шкірного себума і залишків засобів для укладки. Очистити гребінець можна за допомогою простої зубної щітки.

У чому замочити гребінець від бруду

Для початку необхідно намочити гребінець теплою водою і обробити шампунем. Можна тим, який, наприклад, не підійшов вашому типу шкіри. Коли ви "намилили" гребінець з усіх боків, необхідно за допомогою зубної щітки добре вичистити зубчики гребінця з усіх боків.

відео дня

Потім варто відкласти гребінець і дати йому трохи часу, щоб відкиснути. Через кілька хвилин промийте гребінець водою, змиваючи залишки всього бруду, який вам вдалося з нього зняти.

Лайфхак

Згідно з даними Вікіпедії, Лайфхак (англ. life hack) - це хитрість або корисна порада, що допомагає ефективно вирішити ту чи іншу проблему. Неологізм "лайфхак", утворений шляхом злиття англійських слів life ("життя") і hack ("зламати"), був запропонований британським журналістом, який спеціалізується на галузі комп'ютерних технологій, Денні О'Браєном.

Дивіться відео про те, як мити гребінець:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти