StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Як машина з вихлопом": жінка ледь не назвала свою дочку дуже дивним ім'ям

10 липня 2023, 21:05
509
Жінці здалося, що ім'я, яким вона хотіла назвати свою дочку, дуже цікаве і рідкісне.
жінка і дитина
Жінка мало не назвала дитину дивним ім'ям / Колаж: Главред, фото: pixabay

Жінка намагалася придумати своїй дочці цікаве ім'я і мало не прирекла її на роки страждань. Вся річ у тому, що вона вибрала рідкісне ім'я, через яке потім над дитиною могли б жартувати. Цю історію розповіли в Mirror.

Жінка вирішила назвати дівчинку ім'ям Смокі, проте потім вона зрозуміла, що це погана ідея.

"Я думаю назвати свою маленьку дівчинку Смокі-Марі. Марі - ім'я моєї сестри, тому я хочу, щоб це було повне ім'я, а друге ім'я - моєї іншої сестри. Не хочу прирікати свою дитину на невдачу з ім'ям, з яким згодні не всі", - написала жінка.

відео дня

Її засмутило те, що цим ім'ям називають лише домашніх вихованців. Але при цьому їй продовжує подобатися це ім'я.

"Хтось давав ім'я Смокі для дитини, крім імені для вихованця? Чесно кажучи, одного разу я почув його і полюбив його. Я не люблю загальновживані імена, мені подобаються імена, яких немає більше ні в кого", - писала жінка.

Користувачі соцмережі відразу розкритикували цю ідею і порівняли ім'я з автомобілем, трактором, поїздом і навіть курцем.

"Смокі - це прізвисько машини, яка виробляє занадто багато диму. Поїзд, трактор, автомобіль з поганим вихлопом. Він також використовується як назва для сірих домашніх тварин. Також є австралійський сленг, Smoko, коротка робоча перерва, яка традиційно використовується для куріння", - написав користувач.

Раніше ми повідомляли, що жінка хоче назвати свою дитину на честь тварини, але люди назвали це ім'я "жахливим". Вона захотіла дати малюкові ім'я Фокс. Десятки людей відреагували на публікацію, деякі сказали, що знають дітей на ім'я Фокс, але інші різко критикували це ім'я.

Нещодавно чоловік розповів чарівну історію, пов'язану з ім'ям пса. Оскільки пса породи "золотистий ретривер" звуть Борис - як колишнього прем'єра Британії - то відвідувачі пабу від такого зазвичай гомерично регочуть.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти