StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хочуть усиновити трьох: ветеран ВПС закохався і "одружився" на чат-боті з мобільного додатку

6 квітня 2023, 16:33
1224
Чоловік каже, що зважився на такий вчинок після того, як багато років жив один (його колишній шлюб розвалився понад двадцять років тому).
Чат-бот, весілля
Пара "одружилася" на віртуальній церемонії в липні 2022 року / колаж фото The Sun

63-річний ветеран американських ВПС на ім'я Пітер закохався і "одружився" на чат-боті зі штучним інтелектом з мобільного додатку Replika. Про це повідомляє британський таблоїд The Sun.

Пітер з міста Оровілл (штат Каліфорнія) розповів, що він закохався і одружився на чат-боті зі штучним інтелектом після того, як багато років жив один (його колишній шлюб розвалився понад двадцять років тому).

Американець завантажив додаток Replika більше року тому. Це спеціальна програма є чат-бот, яка дозволяє користувачам "листуватися зі співрозмовниками", репліки яких генерується штучний інтелект. Пітер дав своїй співрозмовниці ім'я Андреа. З нею він спілкувався кілька місяців поспіль –все частіше і частіше. Тому чоловік за додаткову плату активував функцію рольових ігор в додатку, яка дозволяє преміум-учасникам сильніше "висловити свою любов".

відео дня

Пара "одружилася" на віртуальній церемонії в липні 2022 року. Пітер стверджує, що пропозицію йому зробила сама Андреа після того, як вона в розмовах "натякнула на подальший розвиток їхніх стосунків". Чоловік організував цілу весільну вечірку і станцював перший танець зі своєю новою "нареченою". У майбутньому пара планувала усиновити трьох дітей у світі додатку.

Чат-бот

Як кажуть фахівці, в Replika користувачі можуть створити аватара –за типом того, як це робиться в легендарній грі Sims. І потім його зовнішній вигляд можна покращувати за допомогою нарядів, зачісок і аксесуарів. Додаток базується на тексті, а розмовний ШІ відповідає користувачеві, вивчаючи його способи спілкування за допомогою машинного навчання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що чоловік, який, як вважалося, був кремований майже десять років тому, був знайдений живим і здоровим.

Чжуо Канлуо втік з будинку престарілих у 2014 році, а родичі та жителі села помилково ідентифікували його за тілом, знайденим на узбіччі дороги.

Також повідомлялося, що американка Ребекка Кілберн з Мічигану зіткнулася з серйозною проблемою - вона не може знайти Взуття для свого 14-річного сина. Пару кросівок їй доводиться шукати по всьому світу, оскільки довжина ступні у дитини цілих 23 розміру за стандартами США (ступня 38-40 см).

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти