StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Для чого потрібні пластикові "стільці" у піці: чоловік приголомшив відповіддю

25 березня 2024, 13:24
Чоловік розповів, для чого потрібен білий пластиковий табурет в коробках для піци та як його можна використовувати.
Для чого потрібні пластикові 'стільці' у піці: чоловік приголомшив відповіддю
Навіщо потрібен пластиковий трикутник у піці / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, takipalki.com.ua

Немає нічого кращого, ніж гаряча піца, але чи замислювалися ви над тим, для чого потрібен білий пластиковий стілець у коробці. Це те, що роками бентежило шанувальників їжі. В Мережі гуляли різноманітні теорії від "столика для Барбі" до предмету, який допомагає "тримати піцу на місці", поки її доставляють, пише Mirror.

Користувач TikTok @sebweb67 завантажив відео, у якому продемонстрував чудовий трюк з його піцою "Маргарита".

"Скільки вам було років, коли ви зрозуміли, що ця дрібниця, яка постачається з вашою піцою, насправді існує, щоб не доторкатися до інших шматочків", - написав чоловік під відео, яке переглянули понад 880 000 разів.

відео дня

Він зняв шматок пластику з центру піци і встромив його в середину одного шматочка. Тримаючи пластикову "табуретку", він без зусиль відтягнув шматок поруч із нею.

Використовуючи пластиковий трикутник для піци таким чином, він не забруднив жиром свої пальці і не торкався іншого шматочка в процесі.

Працівник піцерії також поділився думкою про пластиковий "міні-столик" в коробці для піци. Виявляється, цей невеликий предмет запобігає прилипанню сиру та начинки до кришки коробки. Однак його можна використовуватися для розділення різних частин піци. Таким чином, ви можете зручно взяти свою частину, не беручи шматочки інших.

Також люди зізналися, що вони були вражені, дізнавшись, чому коробки для піци квадратні, а не круглі. Один користувач TikTok під псевдонімом @FactBuddy поділився поясненням у промовистому відео.

Творець запитав глядачів: "Чи замислювалися ви коли-небудь, чому коробки для піци квадратні? Піца кругла, тож чи коробки теж повинні бути круглими? Що ж, дизайн круглих коробок існує вже понад 15 років. Піцерії, як правило, не користуються ними".

"Розумієте, для круглих коробок використовується кілька шматків картону і їх важко складати в стопку. Але квадратні коробки дешевше виготовляти, оскільки для них потрібен лише один аркуш картону", - пояснив FactBuddy.

Краса картонних коробок також означає, що їх можна легко переробити, і вам не потрібно надто довго думати, щоб позбутися від них, але, за словами одного експерта з утилізації відходів, вони можуть стати кошмаром, якщо їх не скласти належним чином.

Фахівець з управління ресурсами в благодійній організації Waste and Resources Action Program (Wrap) Адам Герріотт сказав: "Коробки легко переробляти, якщо на ній немає сиру, в іншому випадку відірвіть цей шматочок сиру з коробки. Це те, що ми називаємо "3D-відходами" – їжа та інші тверді речовини – це проблема. Потім сполосніть коробку та стисніть".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти