StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що варто подивитися з нових фільмів: топ-5 кіно, яке здивує і сподобається глядачу

25 серпня 2023, 15:39оновлено 26 серпня 2023, 07:19
У нинішній час кіно все ще ‒ просте і доступне розвага. Главред вирішив допомогти тим, хто задається проблемою: "Нові фільми, які варто подивитися".
Кіно 2023
У 2023 вийшло чимало хороших фільмів, які можна подивитися онлайн / скріншот з відео

Благо, зараз на дворі не дев'яності або початок нульових, коли заради якогось свіжого фільму потрібно було їхати через півміста - в кінотеатр, за касетою або DVD-диском. І подивитися хороший фільм вдома легально легше легкого-завдяки різним стрімінговим платформам. Загалом, трохи нижче ми відповімо детально на питання, який фільм подивитися.

Що варто подивитися з нових фільмів

1."Вони клонували Тайрона".

Прекрасна пародія на старі блексплотейшн-бойовики з зірками "Джанго: звільненого" і "Зоряних воєн".Ряд дивних і страшних подій занурює яскраву трійцю - бандита (Джон Бойега), повії (Тейона Перріс) і сутенера (Джеймі Фокс) в безодні зловісного змови, який блискавично поширюється по місту.

Якщо вас цікавить кінотема, то рекомендуємо прочитати наш матеріал: "Зендея, Шаламе та Ді Капріо: топ найочікуваніших фільмів осені за участю зірок".

2. "Евакуація 2: Тайлер Рейк"

Продовження видовищного каскадерського бойовика від авторів і зірки франшизи "Месники". У сміливій і серйозній спробі загартований в боях найманець Тайлер Рейк (Кріс Хемсворт) відправляється на небезпечну місію, щоб звільнити полонену сім'ю страшного гангстера, незважаючи на те, що він сам зіткнувся зі смертельною небезпекою.

3. "Афіна". Фільм спадкового французько-грецького режисера Ромена Гавраса (його батько легендарний автор конспірологічно-політичних детективів Коста Гаврас), розповідає про події, які відбуваються в дуже кримінальному аррондісмані Парижа під назвою Афіна. 13-річного підлітка-іммігранта застрелили французькі поліцейські. Троє братів убитого влаштовують заворушення і збирають навколо себе людей, щоб помститися.

Який фільм подивитися

4. "Пташиний ящик: Барселона". Спінофф суперпопулярного фільму з Сандрою Баллок у головній ролі - але вже в іспанських декораціях. Людство стикається з загадковою силою, що представляє серйозну небезпеку. В одній з головних ролей - Маріо Касас. Той самий, який кумир дівчат з 2000-х і зірка мелодрами "Три метри над рівнем неба".

5. Країна мрій

Дівчинка з жюльверновскім ім'ям Немо жила зі своїм батьком-вдівцем, поки той не загинув в океані. Тепер вона переїхала до останнього живого родича - рідного дядька Філіпа. Дядько дуже замкнутий і нетовариська людина, тому єдиною розвагою дівчинки стають сни.

У снах вона зустрічає Фліпа (його зі смаком і шиком грає заслужений "Аквамен" Джейсон Момоа) - дивна істота, про яку батько розповідав їй казки. Фліп заявляє, що Немо повинна допомогти відшукати йому в країні снів якусь перлину, і після цього уві сні вона зможе зустрітися з покійним батьком.

Інші тексти про кіно:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти