StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зендея, Шаламе та Ді Капріо: топ найочікуваніших фільмів осені за участю зірок

23 серпня 2023, 17:45
Кількість таких гучних кінопрем'єр восени здиває шкірного
Тімоті Шаламе, фільми 2023, прем'єри серіалів
Кращі осінні кінопрем'єри. Скріншот з трейлеру фільму"Дюна"

З настанням осені на екранах кінотеатрів та стрімінгових платформ з'являться новинки зі світу кіно. Серед них драми, комедії та, звісно ж, трилери. Сезон обіцяє бути насиченим цікавими творами від провідних компаній, які подарують глядачам незабутні емоції та пригоди.

Найбільш очікувані фільми осені

"Претенденти" (прем'єра - 15 вересня 2023). Новий фільм Луки Гуаданьїно охрестили "сексуальною комедією". Головну роль дівчини Таші, колишньої тіньової зірки, яка Ніні тренує свого чоловіка Арта і стає об'єктом у любовному трикутнику, зірка відома зірка Зендея. Третьою стороною виступив Патрік, давній друг Таші та Арта, відомий актор Джош О'коннор. Критики вже роблять передбачення, що ця робота може забезпечити Зендеї її першу номінацію на"Оскар". Щоб перетворитися на професійну тенісистку, 26-річна акторка пройшла тривалу тренувальну підготовку перед початком зйомок, які відбулися у Бостоні минулого року.

Якщо ж ви не прихильник цієї стрічки, скоро на екранах з'явиться детективна мелодрама "Коло Омані" від 1 + 1.

"Вбивці квіткової повної" (прем'єра-6 жовтня 2023) Новий фільм від Мартіна Скорсезе, над яким працювали вже протягом п'яти років. Це кінематографічна адаптація однойменного документального бестселера журналу Девіда Гренна, опублікованого в 2017 році. Перед нами розгортається історія розслідування серії загадкових смертей в індіанському поселенні в графстві Осейдж протягом 1920-х років.

Ці таємничі летальні випадки Малі прямий зв'язок з відкриттям родовищ нафти на цій землі, що сталося в ті роки на теренах корінних американців. Головні ролі виконують Леонардо Ді Капріо, Роберт Де Ніро, Брендан Фрейзер та Джессі Племонс.

"Дюна: частина друга" (прем'єра-3 листопада). У наступному розподілі епопеї молодий Пол Атрід (Тімоті Шаламе) разом з фременами розпочинає подорож з метою помсти заколотникам, що позбавили його сім'ю. Поміж коханням свого життя, Чані (Зендая), та долею всесвіту, він обирає боротьбу проти жахливого майбутнього, що розгортається лише в його передчуттях. В іншому акті з'являється кілька нових героїв: Остін Батлер втілює образ Фейд-Рауту Харконнена, племінника барона Харконнена (Стеллан Скарсгард), а Флоренс п'ю зіграла принцесу Ірулан, доньку імператора Шаддама IV (Крістофер Вокен) на екрані. Також в цій частині "Дюни" ми побачимо акторку Леа Сейду у своєму дебюті.

Які серії вийдуть восени

"Локі" (виходить другий сезон 6 жовтня 2023 року). Ця телевізійна серія базується на коміксах Marvel. Основний персонаж-Бог жартів, вигадок, обману та майстер перетворень, вправний маніпулятор людьми для власної користі. Локі віртуозно володіє магією, створюючи правдоподібні та незвичні ілюзії. Другий сезон розпочинається після того, як Локі вступає в боротьбу за долю управління часовими змінами. Події розгортаються навколо пригоди героя та його товаришів у небезпечному мультивсесвіті.

"Падіння будинку Ашерів" (прем'єра - 12 жовтня 2023 року). Екранізація творів відомого автора жахів Едгара Аллана По, що була втілена у життя Майком Фленеганом. У центрі сюжету-лякаючий будинок Ашерів, де збиралася компанія друзів з дитинства. Звичайна вечірка зустріч закінчується захоплюючою новиною від господаря будинку про ті, що його тепер вже покійна сестра Маделін насправді жива. Після перевірки її могили чоловіки переконуються, що вона не в ній. Починають дивні та жахливі події, що починають переслідувати шкірного з героїв та наводити до втрати реальності.

"Всі ті незриме світло"(вихід на екрани 2 листопада 2023 року). Екранізація бестселера відомого французького письменника Ентоні Дорра. Події мінісеріалу відбуваються в часи Другої світової війни, а у центрі сюжету – сліпа дівчина Марі-Лор з Франції та хворий німецький юнак Вернер Пфеніг. Долі молодих людей переплелися під час окупації країни. У кожного свої мрії і кожен прагне вижити в хвилях війни та зберегти найцінніше: кохання, віру в краще майбутнє, турботу про найближчих.

Читайте більше новин зі сфери кіноіндустрії:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти