Гороскоп на серпень від Влада Росса: що можна і чого не можна робити наприкінці літа

29 липня 2023, 07:30оновлено 29 липня 2023, 14:05
Серпень 2023 року буде не найпростішим періодом і принесе чимало проблем, перешкод і складнощів.
Астролог Влад Росс розповів, чого категорично не можна робити в серпні 2023 року, щоб не накликати неприємності
Астролог Влад Росс склав прогноз на серпень 2023 року і попередив про небезпеки місяця / Главред

Серпень 2023-го обіцяє бути найспекотнішим періодом року. Цей місяць буде одним із найбільш ретроспективних і ретроградних періодів, оскільки вісім із десяти планет, які бувають ретроградними, будуть такими наприкінці серпня. Тому серпень буде в стилі ретро. Сприятливо в цей час повернутися до того, що було популярним у 60-ті, 70-ті чи 80-ті роки.

Тільки дві планети в серпні залишатимуться в директному русі. Перша з них – планета війни Марс, тому бойові дії триватимуть, ніякого перемир'я не буде. Друга – Юпітер.

У серпні краще не починати ніякі справи, а відправитися у відпустку. Також корисно буде відвідати психоаналітика, проаналізувати минуле, скласти кармічний гороскоп, вивчити минулі інкарнації, тобто дізнатися, ким ви були в минулому житті. Важливо зробити правильні висновки і зрозуміти, в чому сенс вашого існування на землі. Меркурій буде рухатися знаком Діви, а це знак психоаналітиків.

Меркурій у серпні сповільнить свій рух і вже 23 серпня стане ретроградним. Тому "паперові" питання потрібно вирішити до 21 серпня, поки Меркурій не стане стаціонарним: укласти всі важливі домовленості, підписати контракти, а також оформити підприємства.

Серпень-2023 буде прекрасним для того, щоб повернутися до вирішення старих справ, наприклад, відновити навчання або подати заявку на участь в якусь організацію, частиною якої вже колись були. Все це краще робити після 25 серпня, коли Меркурій почне набирати швидкість у своєму ретроградному русі.

Весь місяць Венера буде ретроградною, змушуючи нас повертатися до тем, пов'язаних із відносинами, партнерством і грошима. Наприкінці серпня Меркурій і Венера будуть ретроградними, що зробить неймовірно сприятливим повторне одруження з людиною, з якою ви вже були в шлюбі. У цей період, особливо в 20-х числах серпня, у ваше життя можуть повернутися люди з минулого.

Також у цей час можливі повторні путчі в Росії. Згадайте події 19 серпня 1991 року.

Особливістю серпня буде Блакитний Місяць, або осетрова повня. Ми зможемо спостерігати цей повний Місяць 1 серпня о 4:35. Його називають "осетровим", тому що це найкращий час, щоб ловити осетрів.

Місяць у цей час буде в знаку Водолія, а це знак свободи, незалежності, інтелекту, який дивиться вперед, у майбутнє, а також тісно пов'язаний із колективними енергіями. Поблизу цього повного Місяця легко буде знайти баланс між особистим і колективним. Тому початок місяця, особливо перший тиждень, сприятливий для великих очікувань, зав'язування дружби, пошуку соратників.

У період цієї повні, 1-7 серпня, сприятливо позбуватися залежностей, які втратили актуальність, і закривати всі незакриті двері.

У Росії в цей час почнеться друга хвиля "могилізаціі", і Путін закриє двері перед усіма російськими чоловіками, які ще не встигли виїхати з РФ. По суті, у росіян залишиться останній місяць – серпень, коли у них ще є якийсь шанс втекти із Росії, щоб не відправитися на фронт в Україну, де вони неодмінно будуть убиті.

Повний Місяць буде в напрузі з Юпітером. Це може говорити про великі очікування і, як наслідок, розчарування. Не варто будувати ілюзій щодо стосунків, якщо знайомитеся з новими людьми. Юпітер завжди підвищує важливість і ексцентричність.

Дивіться детальний прогноз на серпень 2023 року від астролога Влада Росса:

Повний Місяць у Рибах 30 серпня може сколихнути внутрішні страхи наприкінці місяця. З 24 серпня кожного з нас може охопити тривожність, яка позначиться і на психіці. Також ця повня може давати відчуття відстороненості, буде здаватися, що ви покинуті всіма. Особливо важко буде тим, у кого є травми, пов'язані з війною, а також з почуттям самотності і знедоленості. Особливо повня впливатиме на представників знаків Риби та Діва.

Емоції будуть сильними, але багато хто буде їх приховувати. Найкращим рішенням у цій ситуації буде визнати свої почуття, сміливо прожити день, довіритися світу, знайти можливість розповісти комусь про свій страх. Психологія може допомогти зробити прорив і отримати багато корисних усвідомлень.

Робота, ділова активність і гроші

Протягом майже всього серпня 2023 року Марс буде рухатися знаком Діви. Марс – це планета війни, а Діва – знак дрібних перемог. Цього місяця навіть дрібні перемоги будуть сприйматися як величезне досягнення. При цьому не можна буде досягти великих перемог при Марсі в Діві. Однак кожен пройдений кілометр і кожні подолані 100 метрів будуть дуже важливими на фронті. Вони стануть запорукою для великого прориву у вересні.

Марс у Діві також дає акуратність, уважність, працьовитість і поступове просування. Серпень буде сприятливим періодом для просування власної роботи, діяльності. Якщо хтось не хоче відпочивати, то час буде чудовим для копіткої рутинної роботи.

Марс у Діві дуже сприятливий для роботи, набору нових співробітників, пошуку ділових помічників і партнерів. Роботодавці повинні розуміти, що своїх кращих працівників вони знайдуть не у вересні, а в серпні. Адже вже 27 серпня Марс перейде в Терези, а це буде не найкращий час, щоб набирати персонал.

Відкривати нову справу краще у вересні, тоді як у серпні краще не починати ніяких нових проєктів.

16 серпня буде гармонійний транзит Марса та Урана. Тому 15-17 серпня, особливо в день молодика 16 числа, можуть народитися ідеї про організацію нового бізнесу, прийде розуміння нових можливостей, з'явиться бажання зробити щось нове, революційне.

21-25 серпня Меркурій буде статичним, тому буде складна ситуація. У цей час не можна підписувати жодних важливих документів. У ці дні Марс стане навпроти Нептуна в Рибах, збиваючи з пантелику і підказуючи неправильні шляхи вирішення. У цей період можна припуститися грубих помилок.

Після 21 серпня потрібно постаратися не ухвалювати важливих рішень, не починати важливі і відповідальні справи. Якщо на ці дати у вас куплені квитки, їх краще здати і нікуди не їхати, тому що будуть дуже складні ситуації. У цей час Путін може влаштувати Україні чорномагічний сюрприз, пов'язаний із Чорним Місяцем, який якраз у 20-х числах серпня йтиме по стелліуму планет (це комбінація трьох або більше планет, які зустрічаються разом у знаку зодіаку або в домі, – ред.) в натальній карті України.

В цей час можливі обмани, неправильна інтерпретація ситуації, перешкоди на шляху і різного роду непорозуміння. Більше того, не виключено, що поблизу цього транзиту Марса можуть активізуватися шахраї та аферисти, тому не можна укладати ніякі важливі домовленості.

Фінансові питання в серпні-2023 будуть вирішуватися складно. Будь-які фінансові домовленості, досягнуті цього місяця, можуть мати вкрай негативні наслідки. До речі, також заборонено робити косметологічні процедури, особливо збільшувати груди або п'яту точку.

З іншого боку, серпень сприятливий для вирішення питань, які тягнуться з минулого. Наприклад, якщо в юності у вас із кимось були романтичні стосунки, в серпні буде найвдаліший час, щоб зустрітися знову і закохатися повторно – на вас чекатиме любов, щастя і процвітання.

А от усе нове, що пов'язано з фінансами і любов'ю, в серпні не складеться. Будь-яка нова людина у вашому житті буде ілюзією.

13 серпня відбудеться нижнє поєднання Венери і Сонця, яке завжди з'являється в середині ретроградного шляху. Поблизу 13 серпня буде прекрасний час для відновлення шлюбних стосункців, любові і відносин із діловими партнерами. Все, що раніше було зруйновано, поблизу 13 серпня можна відновити.

Також потрібно розуміти, що вже після 6 вересня Венера вийде з ретроградності, і тоді відновити ділові або любовні стосунки вже буде складно.

Любов і стосунки

Ретроградна Венера робитиме серпень 2023-го не дуже вдалим для початку нових стосунків і укладення шлюбу. Тому в серпні потрібно ігнорувати РАГС. У цей час потрібно замислитися про минуле, проаналізувати любовні стосунки, які були або є у вашому житті, звернутися до психоаналітика, щоб допоміг розібратися з проблемами, виправляти помилки минулого в любовних справах і відносинах.

Напружені аспекти цього місяця говорять про те, що старі невирішені проблеми (таємний флірт, обмани тощо) можуть вилізти в найбільш невдалий момент, оскільки Венера у Леві буде поєднуватися з Чорним Місяцем. Це може сигналізувати про спотворене сприйняття та оманливість почуттів.

Крім того, саме в серпні 2023-го сімейних чоловіків і тих, що перебувають у стосунках, може потягнути "наліво". Навіть ті чоловіки, які ніколи в житті не зраджували своїм другим половинам, саме в серпні можуть це зробити. Тому жінкам можна порадити не відпускати своїх чоловіків і перевіряти їхні взаємини. У будь-якомуразі все можна вирішити шляхом переговорів і терпінням.

Нові знайомства краще не планувати. Особливо небезпечними будуть знайомства поблизу 8 серпня. Якщо 5-15 серпня чоловіки з кимось знайомляться в Інтернеті, а потім запрошують цю жінку до себе додому, вони повинні пам'ятати, що їхню квартиру можуть обчистити, опоївши їх або підсунувши клофелін.

Ліліт (Чорний Місяць) у Леві багатьох змусить проявляти гординю і марнославство. А у зв'язці з Венерою це може давати спроби отримати бажане за будь-яку ціну, зокрема, це стосується і стосунків. Піднесуться альфонси та утриманки.

Поїздки та подорожі

Серпень 2023 року буде сприятливим для відпочинку на морі, допоки Венера все ще буде в зодіакальному знаку Лева. Але Меркурій розвернеться в ретроградний рух 23 серпня, тому остання декада серпня – найбільш несприятлива для відпустки, тобто з 21 серпня і до кінця місяця. Краще взагалі ніде не відпочивати, тим більше, в цей час погода може різко зіпсуватися. Найсприятливіша ситуація у нас у перші 20 днів серпня.

22 серпня буде напружений аспект Марса. У цей день будуть особливо небезпечні будь-які пересування водою. Також не можна зловживати алкоголем і виходити в море, інакше можна потонути.

1-2 серпня несприятливо Вирушати в дорогу, оскільки можливі затримки в дорозі, перенесення рейсів і запізнення. Квитки в ці дні краще не купувати. Час буде працювати проти вас.

21-25 серпня Меркурій буде статичним, тому це буде найгірший час, щоб вирушати в дорогу. Також не варто купувати машину в ці дні.

Сприятливі дні для поїздок:

  • на море, до водойми – 3-4, 12-13, 31 серпня;
  • у санаторій – 3-4, 12-13, 31 серпня;
  • у гори – 26-28 серпня;
  • піші походи або близькі подорожі, поїздки на дачу – 5-6, 9-11 серпня;
  • з метою отримання знань, відвідування тренінгів, конференцій, семінарів – 9-11, 19-20, 28-29 серпня;
  • ділові поїздки та відрядження – 17-18, 26-28 серпня.

Найбільш несприятливі дні, коли краще взагалі не виїжджати: 1, 2, 14, 16, 21-25, 30 серпня.

Небезпеки місяця

Складні дати місяця – 23 і 24 серпня. У ці дні чекайте катастроф, в тому числі техногенних. Можливі складні ситуації на Запорізькій АЕС. Це дуже небезпечний період.

21-25 серпня, коли Меркурій буде статичним, на нас чекає низка гальмувань і невдач. Я б рекомендував абсолютно всім знакам зодіаку не робити важливих дій і кроків у 20-х числах місяця.

Поблизу 22 серпня буде напружений транзит Марса і Нептуна. Нептун символізує все, що пов'язано із зараженням території і газами. Період 20-25 серпня небезпечний різними техногенними катастрофами і складними агресивними ситуаціями. Нептун пов'язаний з емоціями, психологією, Марс – з агресією та активністю. Тому в цей час можуть бути великі розбіжності, особливо якщо ви нап'єтеся, і у вас буде алкогольний делірій (біла гарячка, – ред.), а в такому стані ви можете навіть вбити найближчу людину. Тому зловживати алкоголем, особливо поблизу Дня незалежності України, точно не варто.

Також буде жорсткий квадрат Венери і Урана 9 серпня, який може принести неприємні несподіванки і невдалі збіги обставин. Тому 8-10 серпня – найгірший період для фінансових справ. У ці дні чоловіків також можуть пограбувати коханки.

Венера в квадраті до Юпітера буде 22 серпня. У цей час буде дуже багато очікувань, які навряд чи виправдаються, особливо пов'язані з грошима. Краще в цей період не ризикувати грошима і не підписувати жодних важливих фінансових контрактів.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

***

У серпні 2023 року рекомендується: звертатися до минулого та аналізувати його; консультуватися з астрологом або психологом; виправляти помилки; повертатися до старих тем у роботі та особистому житті, відновлювати відносини зі старими діловими партнерами й людьми, з яким раніше були близькими; розбиратися з проблемами у стосунках, які тягнуться з минулого; наводити лад, проводити ревізію; виробляти нові рішення під впливом старого досвіду; роздавати всі свої борги, після чого до вас просто повалять гроші.

У серпні-2023 не рекомендується: реєструвати шлюб; підписувати нові важливі партнерські домовленості; знайомитися і починати нові любовні стосунки; ризикувати фінансами в будь-якій сфері, особливо 8-10 серпня; складати важливі звіти і робити розрахунки; приймати важливі рішення щодо зовнішності, особливо пластичних операцій.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти