StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Будуть палаючі міста": астролог попередила про лютий місяць для України - прогноз

9 липня 2023, 11:18
Астролог Яна Тимощук попередила, що Україні потрібно готуватися до прийняття дуже складної інформації.
Війна в Україні прогноз
Війна в Україні прогноз / Колаж Главред, фото, Генштаб ЗСУ, pixabay

Липень і серпень для України будуть дуже небезпечними. Як каже астролог і таролог Яна Тимощук, час дуже неприємних і запеклих боїв.

"Липень місяць - це час перевороту, починається новий цикл. Все літо буде показувати створення нових союзів, нових валют, нових стратегій. Все це є на папері, але нам будуть це поступово подавати", - каже вона.

За словами астролога, у липні можуть бути конфлікти і почнуться якісь локальні війни.

відео дня

17 липня 2023 року - чим небезпечна дата

"Не масштабні війни, але локальні будуть. 17 липня - це Уран. Це пов'язано з ядерною зброєю, ядерними боєголовками. Крім того - це активізація хвороб", - додала астролог.

За словами астролога Тимощук, липень - це місяць залишитися в живих.

"Відбуватиметься чистка на всіх рівнях. Катаклізми і війни - це все липень місяць. Цей місяць стане точкою нового відліку. Почнеться боротьба за виживання. За 2-3 тижні нічого не закінчиться. Як мінімум "до пролісків" (березень 2024 року - ред.) ми будемо ще в активній фазі. Після липня 2023 року буде нічого не зрозуміло. Скрізь буде жорстокість. Це не останній переворот в Росії, не останній наступ України. Все може зміниться до 2027 року тільки", - додала вона.

Хто така Яна Тимощук

Яна Тимощук (Езотеричка) - езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

Почнуться активні бойові дії в Україні

Астролог каже, що Україні потрібно готуватися до прийняття якоїсь дуже складної інформації.

"Це кризовий період для нас. Активні бойові дії почнуться. Хочу попередити людей, що може бути величезна кількість жертв на окупованих територіях. Це станеться, тому що будуть звільняти території. Активні бойові дії почнуться. РФ може спробувати наступати, або ще сильніше забивати нас ракетами. Карти показують за спиною "палаючі міста". Липень може стати дуже небезпечним, можна припустити, що в липні буде зруйнований якийсь міст", - сказала Яна Тимощук.

Вона додала, що "в плані озброєння не достатньо Україні того, що є зараз".

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше астролог Влад Росс Главреду розповів, що липень 2023 року може стати складним періодом. У цьому місяці можуть з'явитися проблеми з грошима, у відносинах і навіть може статися техногенна катастрофа.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти