StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Жахливий період": астролог попереджає про серйозні проблеми в грудні 2023

1 грудня 2023, 14:50
1123
У грудні краще звертати увагу на те, що саме ви хочете купити і чи треба це вам. Цього місяця ви ризикуєте залишитися без грошей.
Влад Росс, гроші
Влад Росс попереджає про важкий період у грудні / Колаж: Главред, фото: pexels.com, Главред

Грудень 2023 року буде просто жахливим місяцем. Особливо обережними варто бути з витратою грошей. Про це на Главреді розповів відомий український астролог Влад Росс.

За його даними, все це буде через рух Венери, яка є планетою фінансів. Вона буде рухатися в цьому місяці по Скорпіону, що робить цей напрямок не дуже комфортним.

"Як ми вже говорили, грудень 2023 року - жахливий місяць для покупок, тому краще їх зробити до 13 грудня. Рух Венери по Скорпіону буде створювати крайнощі і викликати інтенсивні емоції. У цей час багато хто може впасти в шопоголізм. Буде складно зробити вірний вибір", - говорить Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться інтерв'ю з Владом Россом на Главреді:

Раніше ми розповідали, які 3 кулі треба повісити на новорічну ялинку, щоб залучити гроші і здійснилися всі бажання. Таролог розповіла, в яких кольорах можна зустрічати Новий рік-2024, а в яких категорично не можна з'являтися.

Також нещодавно мольфар назвав дуже сильний захисний ритуал від негативу. Цей ритуал дуже простий. Вам потрібно прочитати змову перед виходом з дому.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти