StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Будуть гроші і здійсниться бажання: які 3 кульки треба повісити на новорічну ялинку

17 листопада 2023, 05:00оновлено 18 листопада 2023, 20:20
28724
Таролог розповіла, в яких кольорах можна зустрічати Новий рік-2024, а в яких категорично не можнаслід з'являтися.
Новий рік, ялинка
Новорічні кулі, які принесуть удачу в Новому році-2024 / Колаж: Главред, фото: pexels

Зовсім скоро зима і багато людей почнуть готуватися до Нового року-2024. Всім хочеться вірити, що проблеми і біди залишаться в році, що минає, а в новому буде щастя, удача і успіх.

Цьому можна навіть посприяти. Ви дійсно можете зробити так, що в прийдешньому році здійсняться ваші бажання і він буде успішним. Про це розповідає український таролог Ефа Форіна. Вона розповіла, які кулькт можна і потрібно вішати на ялинку, а які потрібно подалі заховати і навіть не діставати з коробок.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Будуть хвороби та безгрошів'я: мольфар назвав 3 речі, які не можна робити вдома.

відео дня

Новорічні кулі, які притягнуть удачу

Перший кулька, яку варто купити, цей та, на якому буде зображений господар року - зелений дерев'яний дракон. Краще вибирати іграшку в зелених і золотих тонах. Цю кульку потрібно буде повісити вгорі.

Також варто придбати кульку, яка буде символізувати удачу року. Золота куля притягне успіх, гроші і допоможе знайти фінансовий достаток. Ця новорічна кулька варто повісити по центру.

Таролог каже, що обов'язково на ялинці повинна висіти кулька або новорічна іграшка, яка буде символізувати бажання, що повинно здійснитися в цьому році. На ньому може бути зображений предмет або це буде іграшка у вигляді потрібно предмета. Повідомляється, що такі іграшки допомагають посилити енергію.

"Я в минулому році вішала багато машин і будинків? У підсумку я купила будинок 400 квадратів і Porsche Cayenne", - говорить Ефа Форіна.

Вона зазначила, що таку кулю потрібно вішати внизу ялинки.

Дивіться відео про те, які новорічні щари притягнуть удачу і успіх:

В яких кольорах можна і не можна зустрічати Новий рік-2024

На думку таролога, відмінним вибором стануть червоний, срібний, золотий, чорний або зелений. Ці кольори притягнуть в життя радість, успіх т благополуччя.

А ось єдиний колір, який краще не використовувати під час свята, так це коричневий.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти