StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ніколи не робіть це вночі: мольфар назвав 4 речі, які призводять до бідності та біди

26 листопада 2023, 21:21оновлено 28 листопада 2023, 00:40
10893
Мольфар Максим Гордєєв переконаний, що якщо не порушувати ці заборони, то у родині завжди буде ідилія, а багатство буде примножуватись.
что нельзя делать ночью
Що ніколи не можна робити вночі, щоб не було біди та бідності / Коллаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

У нашому житті можуть з'являтися проблеми, які довго не вдається вирішити. Нам здається, наче почалась "чорна смуга", яка затягнулась і ніяк не закінчиться. Однак насправді це може бути дія негативної енергетики, яку ми самі ж не замислюючись притягнули до себе.

Ми можемо робити помилки навіть у звичайних побутових справах, що притягне серйозні негаразди у будинок та родину. Однак вихід є. Відомий український мольфар Максим Гордєєв розповів, що ніколи не можна робити вночі, щоб не притягувати біди. Якщо дотримуватись цих заборон, то у вашому домі завжди буде достаток, який постійно буде примножуватись.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Сильний ритуал для покупки квартири: вже скоро купите власне житло.

відео дня

Що не можна робити вночі

Якщо ви не хочете втратити своє благополуччя та багатство, то ніколи не виносьте сміття з дому увечері чи вночі. Таким чином ви разом зі сміттям викинете своє благополуччя.

Мольфар запевняє, що після заходу сонця краще не прибирати. Якщо ви порушите цю заборону, то ризикуєте втратити всю гармонію в родині, благополуччя та достаток. Ви її ніби вимиватимете під час прибирання у такий час. Краще перенести ці хатні справи на ранок.

Якщо ви не хочете подарувати благополуччя та дохід іншим людям, то ніколи не позичайте гроші у темний час доби. Інакше всі ваші заробітки перейдуть цій людині. Вся річ в тому, що вночі грошова енергія найактивніша.

А ще хочемо запитати. Ви залишаєте на столі гострі предмети - ножі чи виделки? Якщо так, то не дивуйтесь, якщо у вашому будинку завжди чути сварки та лайку. Гострі грані несуть руйнівну енергетику для сім'ї. Саме тому ножі та виделки не слід лишати на столі вночі.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, що не можна робити вночі:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти