Гороскоп на грудень-2023: чим порадує і засмутить останній місяць року

1 грудня 2023, 09:20
У грудні страшенно не щаститиме в коханні, РФ закидає Україну ракетами, а ретроградний Меркурій створить свої традиційні перешкоди, говорить гороскоп на місяць.
Астролог Влад Росс склав прогноз на грудень-2023 і розповів, що принесе останній місяць року
Гороскоп на грудень-2023 від Влада Росса обіцяє не найприємніше і не найвдаліше завершення року / Главред

Грудень 2023 року буде вельми цікавим періодом. Перш за все, він буде відзначений тим, що Меркурій знову стане ретроградним. Практично весь місяць буде проходити на високих швидкостях, у метушні. Дуже важливо буде встигнути все до свят, особливо купити подарунки, а точніше до ретроградності Меркурія, яка почнеться 13 грудня. Якщо придбати новорічні та різдвяні подарунки після цієї дати, вони будуть ламатися, швидко стануть непридатними до використання або просто не будуть потрібні. Наприклад, якщо подаруєте техніку, вона швидко зламається або розіб'ється.

Венера в Скорпіоні. У грудні-2023 на багатьох чекатиме колосальне невезіння в коханні. В цей час усе буде розвалюватися, буде виникати безліч складних ситуацій. Це пов'язано з тим, що Венера, планета кохання, увійде в знак свого падіння – Скорпіон. У цей період можна серйозно посваритися або розірвати стосунки. Венера в Скорпіоні буде розганяти пристрасть і змусить похвилюватися і з приводу фінансів, і з приводу стосунків, а точніше їхнього розриву. Грудень буде місяцем скандалів, які часом виникатимуть на порожньому місці.

Марс у Стрільці. Марс у Стрільці й далі буде закликати ставити нові цілі та готуватися до майбутніх звершень.

Крім того, Марс є символом війни, а Стрілець – символом зброї і ракет, відповідно, після переходу Марса в знак Стрільця на Україну полетять російські ракети. Негативних сюрпризів і масових обстрілів не уникнути.

Статичність планет. Багато в чому астрологічну погоду в грудні 2023 року визначатиме статичність планет: Нептуна, Меркурія та Юпітера. Це може призупиняти хід різних справ, пов'язаних із темами цих планет. Так, наприклад, у період статичності Нептуна слід бути обережніше з алкоголем, інакше можна піти в запій. А в період статичності Меркурія, в середині і наприкінці грудня, краще не пересуватися ні на яких транспортних засобах і не вирушати в дорогу. Особливо не рекомендую робити цього 31 грудня, коли Меркурій стане стаціонарним. Інакше з вами станеться те саме, що і з головним героєм новорічного фільму "Іронія долі, або З легкою парою!". А от статичність Юпітера буде змушувати шукати способи залагодження конфліктів на міжнародній арені.

Повня і молодик

27 грудня о 2:33 на нас чекає "холодна повня". В цей час потрібно проєктувати важливі ситуації, щоб була повна чаша і тепло у вашому домі.

Найнебезпечніше, що може зробити наш ворог – це напередодні Нового року розстріляти своїми ракетами наші будинки. Критична ситуація зберігатиметься 26-28 грудня.

13 грудня о 1:32 з'явиться молодик. Це час, коли потрібно проєктувати нові образи і своє майбутнє, намагатися зрозуміти, чого ви хочете, складати плани на найближчий місяць. У цю дату краще думати про мир, перемогу і про те, що Україна повинна вистояти в цьому складному грудні.

Ділова активність

Венера створить напружений аспект поблизу 10 грудня, тобто 9-11 числа будуть не найвдалішими. Також 20-22 грудня Венера буде створювати дуже складні аспекти. У ці дати доведеться похвилюватися через фінансові справи. На ці числа в жодному разі не призначайте важливих переговорів, зустрічей і підписання важливих контрактів.

Марс практично весь місяць буде в з'єднанні з Сонцем у зодіакальному знаку Стрільця. Тому в грудні будуть ставитися дуже важливі цілі, в тому числі й військові.

До речі, Валерій Залужний почне набирати свою міць і силу. Військові цього місяця вийдуть на перший план і отримають нові можливості для просування. Більше того, вважаю, що наступним президентом після Зеленського буде Залужний.

Дивіться ексклюзивний астрологічний прогноз на грудень 2023 року для Главреда від Влада Росса:

Також Марс робитиме напружений аспект із Нептуном 29 грудня. Тому перед Новим роком, особливо в цю дату, потрібно вкрай обережно ухвалювати рішення, особливо ті, що стосуються фінансів і великих покупок. Також ця дата небезпечна тим, що у вас можуть виманити гроші або обдурити на дуже велику суму.

Також на ділову сферу вплине Меркурій, який буде статичним і ретроградним із 11 грудня до 4 січня. Найсильніше це буде відчуватися з 31 грудня до 4 січня. В цей час краще нічого значущого не робити, а веселитися, відпочивати, тобто не робити жодних важливих кроків.

У будь-якому випадку Марс у знаку Стрільця буде стимулювати до активності. Марс – це вогняна планета, тому військові дії в грудні точно не припиняться, навпаки, вони можуть тільки посилитися. У нас буде великий шанс прорвати оборону ворога і взяти населений пункт Олешки, дійти до Кінбурнської коси, а там уже і недалеко до Кримського півострова. Забезпеченння необхідним російської армії можна буде припинити в цей час. У цей період буде хотітися розширюватися, множитися, мати великі перспективи та активну діяльність. У бізнесменів грудень 2023-го буде хорошим місяцем для продажів.

Більшу частину цього місяця Марс буде вельми гармонійним. У своєму темпі він буде рухатися до кращого майбутнього. Якщо у вас є задум зробити щось нове, то краще поквапитися і встигнути з цим у першій декаді грудня, допоки Меркурій не став ретроградним.

Останній тиждень грудня в плані бізнесу і грошей буде не особливо вдалим для починань. Справи, розпочаті поблизу 29-31 грудня, можуть принести глобальні розчарування.

У період ретроградності Меркурія, тобто після 11 грудня і до кінця місяця, краще все переробляти, переписувати і переглядати. Йдеться про справи, документи, контракти та домовленості. Планувати нове не слід.

Гроші, покупки

Як ми вже говорили, грудень 2023 року – жахливий місяць для покупок, тому краще їх зробити до 13 грудня.

Венера, планета фінансів, рухатиметься не дуже комфортно – по Скорпіону, що буде створювати крайнощі та викликати інтенсивні емоції. У цей час багато хто може впасти в шопоголізм. Буде складно зробити правильний вибір.

Любов і стосунки

У грудні-2023 пристрасті будуть вирувати і вдома, в особистому житті, адже Венера буде в знаку Скорпіона з 4 по 29 грудня. Тільки напередодні Нового року вона залишить цей знак зодіаку. Далі складеться більш сприятлива ситуація, коли Венера буде в Стрільці.

У багатьох особисте життя в грудні буде кипіти. Застійні часи залишаться позаду, а ситуація, яка здавалася завмерлою, зрушиться з місця. В цей час хтось втратить стосунки, хтось переведе їх на новий рівень. Адже Скорпіон – це знак трансформації стосунків.

Цей час сприятливий для того, щоб звернутися до психолога або астролога.

У стосунках у грудні можуть виникнути кризи, трансформації, непорозуміння через те, що партнери занадто глибоко зануряться кожен у себе, в свій егоїзм. У грудні стосунки будуть перевірятися на міцність і вошивість. У цей час будуть спливати якісь важливі деталі, наприклад, можуть розкритися зради.

Крім того, підвищується небезпека підчепити різного роду венеричні захворювання, особливо поблизу напружених аспектів Венери 9-11 і 20-22 грудня. Тому важливо пам'ятати про безпеку в цей час.

Небезпеки місяця

Ретроградний Меркурій – це погано для чогось нового, але не привід зовсім відмовлятися від поїздок, особливо в місця, де ви раніше бували і які вам добре знайомі. Тому в грудні 2023-го в нові місця краще не їхати.

Ближче до кінця грудня стане статичним Юпітер. Ця планета пов'язана з соціальними процесами, і під час її статичності дещо завмре міжнародна обстановка. Тому політикам важливо встигнути домовитися про значущі речі до кінця грудня. Ця статичність буде прямо перед Новим роком – 28-31 грудня.

У цей час можливий несподіваний колапс, пов'язаний зі світовою фінансовою системою. Також раптово може загостритися конфлікт в Ізраїлі або розв'яжеться нова війна, наприклад, на Філіппінах, Далекому Сході або у Венесуелі. Також перед Новим роком можливий конфлікт між Боснією і Герцеговиною або Косовим і Сербією. Такий несподіваний страхітливий новорічний сюрприз може багатьох спустошити. Іншими словами, напередодні Нового року може розігратися глобальна негативна ситуація.

Також ц цей час можливі землетруси, вулканічна активність і цунамі.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Статичний Меркурій у грудні може серйозно сплутати плани. Ризик цього великий 11-15 грудня і 31 грудня – 4 січня. Всі справи, пов'язані з торгівлею, транспортом, поїздками, документами і переговорами можуть сповільнюватися.

Напружена Венера в грудні може створювати труднощі у фінансових відносинах. Венера буде йти по знаку Скорпіона і встане навпроти Юпітера та Урана поблизу 10 і 21 грудня. Поблизу цих дат не слід ухвалювати жодних важливих рішень.

Марс робитиме напружений аспект із Нептуном поблизу 29 грудня. У цей час великий ризик обману на велику суму грошей. Напередодні Нового року всі стануть більш довірливими, тому легко буде заплутатися і не розпізнати місце, де вас можуть обдурити.

Що можна і чого не можна робити в грудні-2023

У грудні 2023 року рекомендується: повертатися в минуле; повертатися в Україну; переглядати важливі аспекти вашого життя; редагувати договори; викидати зайвий мотлох, як це роблять італійці на Новий рік; проводити генеральне прибирання; повторювати пройдений матеріал; складати іспити і заліки в другій половині місяця; переробляти додаткові звіти; переписувати книги і мемуари; проводити ревізії; підбивати підсумки; переглядати і доповнювати старі плани; починати подорожі в місця, де ви вже бували; робити важливі покупки і здійснювати поїздки до 12 грудня.

У грудні 2023 року не рекомендується: робити великі покупки, їх потрібно встигнути зробити до 12 грудня; починати нову програму навчання з новим викладачем; звертатися до суду і починати судові розгляди; починати будівельні роботи (зате можна зробити ремонт, який давно збиралися зробити).

Практично весь місяць буде невдалим для початку важливих поїздок, особливо несприятливі числа: 9-15, 27-29 грудня. Не купуйте квитки на ці дати.

Більш-менш сприятливі дати для поїздок: 2-3, 14-15, 24-25 грудня.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини на ім'я тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти