StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

3 найсильніші молитви про закінчення війни: ці слова допоможуть у складні часи

24 листопада 2023, 17:27
Є дуже сильні молитви, які захистять українських військових, зупинять наступ ворога та допоможуть захисникам здобути перемогу України.
молитва, ВСУ
Сильні молитви про закінчення війни / Колаж: Главред, фото: Донецька окрема бригада Сил територіальної оборони, pexels

У часи, коли в Україні триває війна, всі сили спрямовані на її завершення та нашу перемогу. Військові, волонтери, медики та багато інших людей роблять все, щоб пришвидшити цей момент. Однак якщо ви не можете допомогти фізично, то можна не залишатися осторонь духовно.

Є декілька дуже сильних молитов за мир в Україні, які варто читати щодня. Церква вважає, що ці молитви допоможуть вберегти українське військо від ворога, зроблять захисників сильнішими та принесуть мир на наші землі.

Молитви проти війни

У Православній церкві України виділяють 3 дуже сильні молитви за мир в Україні. У них йдеться про перемогу та захист від окупантів.

відео дня

Молитва за перемогу України

"Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу – Україну. Благослови та зміцни воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Правдолюбивий Господи, не дай ворогам знищити державу, народ та святині наші.

Благаємо Тебе, даруй нам з іменем Твоїм перемогу і справедливий мир наблизь. Пошли грізного очільника небесного воїнства Твого – архістратига Михаїла, на допомогу мужнім захисникам нашим, щоб диявольські задуми агресора зруйнували вони та вберегли нашу Батьківщину-Україну.

Твоє бо є, щоб милувати і спасати нас, Боже наш, і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь."

Молитва про Божий захист України

"Господи, Всемогутній Боже, Царю всіх царюючих і Господь всіх володарів, Який сказав, що і волосся з голови не впаде у нас без волі Твоєї, Ти, що припиняєш війни до кінців землі, ламаєш спис, спалюєш вогнем колісниці! Будь поміччю народу українському, захистом і силою, і міццю, кам’яною горою й огорожею від ворогів російських, що прийшли в наш край.

Нехай звеличиться слава Твоя Боже у всьому світі, нехай прийде на землі українські звільнення від загарбників та мир і благовоління. Зупини Господи вбивство невинних, руйнування і спустошення міст, сіл і домівок, знищення народу України. Пошли всім, хто переступає кордони наші – страх, воїнству і народові нашому – силу, міць та Твоє керівництво.

Озброй нас могутністю Твоєю, бо силою Твоєю ослабнуть та падуть війська ворожі. Зодягни нас силою Твоєю, щоб знищили ми злі наміри проти України могутністю Твоєю і небесною силою Твоєю. Пошли воїнам нашим охорону, а ворогів змусь тікати від шуму вітру та своєї тіні. А нам пошли швидкий мир та захист Твій. Просимо про припинення війни та мир в наш край в Ім’я твоє Боже. Амінь."

Молитва, коли Батьківщина в небезпеці

"Господи Боже наш, Ти вислухав Мойсея, коли він до Тебе підносив руки, і народ ізраїльський зміцнив на амаликитян, озброїв Ісуса Навина на битву та повелів сонцю спинитися. Ти й нині, Владико, почуй нас, що молимося до Тебе. Зміцни силою Твоєю наш побожний український народ, благослови його справи, примнож славу його перемогою над ворогом, зміцни всемогутньою Твоєю правицею нашу державу, збережи військо, пошли ангела Твого на зміцнення захисників народу нашого, подай нам усе, що просимо для спасіння; примири ворожнечу і справедливий мир утверди.

Піднеси, Господи, невидиму правицю Твою, яка завжди рабів Твоїх в усьому охороняє. Тим же, кому судив Ти покласти душу свою на війні за віру православну, побожний народ наш і державу, прости їхні провини і в день праведної Твоєї відплати подай вінці нетління. Бо Твоя є влада, Царство і сила, від Тебе допомогу всі приймаємо, на Тебе надію покладаємо і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духові, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь."

Нагадаємо, раніше ми розповідали про 2 найсильніші молитви про захист сім'ї та дітей. Ці молитви допоможуть захистити дітей і рідних від хвороб, а всю сім'ю від розпаду і інших неприємностей.

Також можна прочитати матеріал про молитву, яка творить чудеса - Сон Пресвятої Богородиці 77 захистить від усього. Вважається, що 77-ма молитва Богородиці може зняти порчу, вигнати бісів, позбавити від негативу і ворогів. Також вона може допомогти вилікувати важкі хвороби, вберегти від біди і проблем.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти